Remediul perfect post-vacanța de iarnă: Colecția Clinique X Crayola

Okay, da, back to school” a fost oficial perioada aia de la începutul lunii septembrie, dar neoficial, şi revenitul la şcoală (sau la birou) după vacanţa de iarnă se încadrează tot acolo. Şi probabil că eşti de acord că un moment iconic al reîntoarcerii la şcoală este cumpărarea noilor rechizite. Ei bine, iată varianta pentru adulţi… venită tocmai la timp pentru a ne însenina primele zile de mers la serviciu – remediul perfect post-vacanța de iarnă.

Este vorba despre cea mai nouă colaborare Clinique. Brandul de beauty tocmai a lansat o colecţie în parteneriat cu Crayola, binecunoscutul producător de creioane colorate pe care le vinde în volume gigantice an de an.

Chubby Stick, unul dintre produsele-cult Clinique, a fost reinventat în parteneriat cu Crayola. Zece noi nuanţe sunt disponibile, toate inspirate de nuanţe clasice ale creioanelor Crayola şi denumite în cinstea acestora.

Ca şi în cazul Chubby Stick-urilor clasice, şi varianta cea nouă conţine unt de mango şi shea pentru un efect super-hidratant.

Printre nuanţele din noua colecţie s-au strecurat câteva dintre cele mai suvaroase denumiri ale creioanelor Crayola: Wild Strawberry, Mango Tango, sau Pink Sherbert.

Le poţi colecţiona individual, sau ambalate în seturi absolut adorabile care imită cutiile de creioane colorate.

Foto: Clinique