Codurile de culoare ale sezonului vin de la Chanel

Chiar dacă afară e frig de îngheață… buzele, act like a Parisian girl (și nu, nu purta berete – vezi aici de ce). Alege în schimb să mizezi pe un ruj roșu aprins pe buze, un zâmbet cât mai larg și cele mai frumoase nuanțe de bej și roz pe unghii și pe pleoape.

Lucia Pica, Chanel Global Creative Makeup and Color Designer, a reușit să descifreze codurile culorilor din acest sezon de primăvară/vară 2017 și a lansat o colecție specială în roșu, auriu, negru, alb și bej. O paletă de culori asociată mereu emblematicei case Chanel. O paletă de culori numai bună se te joci de-a… COCO Codes.

Blushurile sunt minunate pentru a înfrunta vremea rece și pentru a visa la o primăvară superbă, cu soare: ele vin în patru nuanțe diferite, două mate și două satinate, care pot fi amestecate pentru a construi nuanța perfectă tenului tău. Ce spui de un strop de roz piersică amestecat cu bej și o atingere ușoară aurie? Nuanțele rujurilor propuse de Lucia Pica variază de la beige doré (o surpriză în gamă) la roz, oranj și roșu intens, nuanța-semnătură a casei Chanel. Pentru fardurile de pleoape, directorul creativ al casei Chanel a mizat pe nuanțe de bej și auriu, în timp ce în jocul lacurilor de unghii s-au prins toate culorile care definesc această colecție COCO Codes, de la alb și negru la bej și roșu intens.

„Ador ideea de a purta un strop de negru în primăvară, chiar și pe buze”, spune Lucia Pica. Voi cum veți purta voi culorile noii colecții de machiaj Chanel primăvară/vară 2017? Atenție la codurile… de make-up!

Colecția pentru primăvară Spring/Summer Collection 2017 – Coco Codes va fi disponibilă în Chanel Espace Beaute Băneasa Shopping City, Sephora, Douglas, B&B și Marionnaud.

Foto: (c) Chanel