Coco Jardin și cele mai frumoase aranjamente florale

Stai la birou cel puțin opt ore pe zi. Printre e-mail-uri, telefoane și agende pline sigur simți nevoia unei pauze de frumos, nu doar a celei de cafea. Poate ai vrea chiar să redecorezi toată zona de lucru, dar nu știi cu ce să încpi. Îți spunem noi – cu florile.

Coco Jardin e locul unde ideile tale legate de aranjamentele florale pot prinde contur, ajutat, bineînțeles, de sfaturile specialiștilor și de Codruța Petre, singurul master florist femeie din România. „Mă simt eu atunci când florile mele pot spune o poveste persoanei căreia îi sunt destinate, când vizitatorii atelierului zâmbesc cu căldură la vederea creațiilor mele și când dorințele cele mai profunde, poate, îmi sunt încredințate de domni îndrăgostiți ori mirese emoționate în căutarea florilor perfecte“, spune Codruța Petre.

Ce găsești la Coco Jardin?

Flori de toate felurile! Iar cu ele poți crea cele mai frumoase aranjamente, potrivite pentru orice tip de eveniment, pentru care echipa îți garantează 10 zile de prospețime. Trebuie să mai știi că Coco Jardin înseamnă floristică de eveniment (private și corporate), abonamente florale săptămânale (pentru acasă sau birouri), dar funcționează și că atelier floral deschis în fiecare zi, cu buchete on demand sau ready made, din flori, după cum spuneam, întotdeauna proaspete. Mai jos, câteva variante de aranjamente ca punct de plecare.

Categorii Lifestyle