Coafuri de mireasă și trenduri pentru anul 2018

Ce se poartă anul acesta în materie de mirese și coafuri? Ne lămurește hairstylistul Adrian Perjovschi.

“Trendurile în ceea ce privește coafurile de mireasă pentru anul 2018 duc spre romantic-glam. Avem foarte multe variante de coafuri care să inspire pe toată lumea. Coafurile clasice se transformă foarte ușor, cu un touch de eleganță, în coafuri moderne și fresh.” – declara hairstylistul.

“Ce propunem noi  pentru anul 2018 este o fuziune între împletituri și părul prins clasic, ușor dezordonat care dă exact acel look perfect pentru o mireasă. Se poate purta desfăcut și texturizat pe beachy waves, cu adaosuri, să fie un par des, bogat, spectaculos”, mai spune el.

În funcție de rochie, tematica nunții și look-ul pe care și-l dorește fiecare mireasă, Adrian Perjovschi recomandă coafura potrivită și care respectă în același timp și tendințele anului.

“Pentru o coafură mai sofisticată se poate adăuga un accesoriu prețios care dă plus de eleganță coafurii. Părul prins în aspect de “nod” în partea de jos exprimă un look lejer și luxos în același timp. Pentru viitoarele mirese care preferă o coafură cu jumătate de păr prins: se coafează părul lejer, beachy waves light, și se prinde în partea din spate cu o împletitură sau acel “nod” creativ.”

“În 2018 vom observa multe mirese care adoptă un chic ponny tail. Acest ponny tail trebuie să fie poziționat în partea din spate, mai jos de creștet. Coada poate fi coafată cu waves, volum, textură și se poate combina cu o împletitură sau cu un accesoriu”, a subliniat Adrian Perjovschi.