Coachella 2017: cele mai tari momente și apariții

Nina Dobrev, Alessandra Ambrosio, Nicole Scherzinger, Joe Jonas, Sophie Turner, Leonardo DiCaprio și mulți alții și-au dat întâlnire weekeendul trecut la Coachella, cel mai cool festival de muzică din întreaga lume, care are loc în fiecare an în Indio, California, în mijlocul deșertului Colorado. Evenimentul este organizat în două weekenduri (Coachella 2017 – Weekend 2 se va desfășura între 21 și 23 aprilie), iar line-up-ul include cei mai tari artiști ai momentului – anul acesta, pe scena festivalului au urcat, printre alții, Radiohead, The xx, Glass Animals, Phantogram, Lady Gaga, Bastille, Martin Garrix, Kendrick Lamar, Lorde, Future Islands și Sohn.

Pe lângă concertele propriu-zise, Coachella înseamnă și zeci de petreceri la care semnează condica o mulțime de staruri, de la actori și actrițe de la Hollywood, la modele și milionari. Revolve Festival, care anul acesta s-a parteneriat cu Billboard Music, se numără printre cele mai populare afterparty-uri de la Coachella, având loc la o reședință exclusivistă din deșertul Colorado. Kendall Jenner, Nicole Scherzinger, Olivia Culpo, Leona Lewis și Hailey Baldwin sunt doar câteva dintre vedetele care și-au făcut apariția la #RevolveFestival în acest weekend.

96 degrees in the shade ☀️

O postare distribuită de Leona Lewis (@leonalewis) pe

Așa cum era de așteptat, Kendall și Kylie Jenner, petrecărețele clanului Kardashian-Jenner, au organizat un super-party la festival, Winter Bumbleland, reușind să creeze o adevărată oază de răcoare în mijlocul deșertului. Iar fotografiile de la eveniment vorbesc de la sine: invitații lor chiar s-au distrat pe cinste la piscina cu zăpadă!

#WinterBumbleland #bumble #kendalljenner #kyliejenner #siblings #onemore

O postare distribuită de kardashians_vzla (@kardashians_vzla) pe

Dayparty with @kyliejenner & @kendalljenner hosted by @bumble 🐝🌴#winterbumbleland

O postare distribuită de Angelica Blick (@angelicablick) pe

Evident, de la cel mai hot festival nu puteau lipsi cele mai hot supermodele! Cinci dintre îngerii Victoria’s Secret – Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Martha Hunt și Taylor Hill – au găzduit Angel Oasis, cea mai sexy petrecere de la Coachella 2017.

Iar Katy Perry și stilistul ei, Johnny Wujek, au fost gazdele evenimentului Katy Perry Footwear Collection Easter Day Recovery Brunch, o petrecere de promovare a noii linii de încălțăminte gândite de artistă.

been doing this since before you were a bloop in the womb

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry) pe

Pe lângă artiștii anunțați oficial, pe scenele festivalului au urcat și mulți alți invitați surpriză, spre deliciul publicului. De exemplu, Drake, care a fost headliner la Coachella 2015, a revenit pe scenă la invitația bunului său prieten, rapperul Future, în timp ce The Weeknd a cântat alături de Nav în a doua zi de festival.

Mai mult decât atât, evenimentul a marcat și debutul public al cuplului Selena Gomez & The Weekend. Artista a postat zilele trecute prima lor fotografie împreună pe contul de Instagram.

Cât despre momentele muzicale de la Coachella, așa cum era de așteptat, Lady Gaga a fost protagonista unuia dintre cele mai tari concerte de la Coachella, iar clipul de mai jos este cea mai bună dovadă în acest sens.

Lady Gaga: o adevărată explozie de energie!

Și cum Coachella nu este doar un reper în materie de festivaluri muzicale, ci și în materie de modă, este momentul să facem o retrospectivă a celor mai stylish apariții ale vedetelor.

Coachella 2017 - Weekend One - Day 2

Joe Jonas, Sophie Turner

Coachella 2017 - Weekend One - Day 3

Sara Sampaio, Oliver Ripley

Coachella 2017 - Weekend One - Day 3

Nina Dobrev

Foto: hepta.ro, Instagram

Categorii Lifestyle