Coachella 2018: cele mai tari momente și aparițiile de la festival

Wow, wow, wow! Tocmai s-a terminat primul weekend de Coachella 2018 și toată lumea vorbește numai despre acest festival. Bine, numai despre show-ul lui Beyoncé de la acest festival, pentru că da, Queen Bey a fost în centrul atenției și a dominat scena de la Empire Polo Club din Indio, California, locul unde este organizat festivalul an de an.

A fost o ediție memorabilă de Coachella, iar noi am stat cu ochii pe ea în fiecare clipă, așa că este timpul să facem o trecere în revistă a celor mai tari momente, dar și a aparițiilor spectaculoase de la festival –Rihanna, Alessandra Ambrosio, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Kylie și Kendall Jenner, Halsey, G-Eazy, Brooklyn Beckham, Ansel Elgort s-au numărat printre vedetele care nu au ratat un weekend de distracție în mijlocul deșertului.

#1 Concertul lui Beyoncé

Beyoncé este prima femeie de culoare care a fost headliner de la Coachella, un aspect pe care chiar și ea a ținut să îl sublinieze în timpul show-ului său: „Coachella, thank you for allowing me to be the first black woman to headline!” Aceasta a făcut spectacol în a doua zi de festival, făcându-i pe fanii săi să schimbe numele festivalului în Beychella. 😀

Timp de aproape două ore, Beyoncé a schimbat cinci ținute Balmain, a cântat aproape toate hiturile sale (Crazy In Love, Diva, Baby Boy, Formation, Love On Top, printre altele), a dansat neîncetat, având o coregrafie impresionantă, și le-a pregătit fanilor săi câteva surprize, aducându-i pe scenă pe Jay-Z, alături de care a cântat Déjà Vu, și pe Kelly Rowland și Michelle Williams, fostele sale colege din Destiny’s Child, alături de care a cântat piesele deja legendare ale trupei: Lose My Breath, Say My Name și Soldier. Nici sora ei, Solange, nu a fost uitată, aceasta fiind chemată pe scenă pentru a dansa alături de sora ei.

Anul acesta, pentru prima dată, concertele de la Coachella, inclusiv cel al lui Beyoncé, au fost transmise live.

#2 Momentul emoționant al lui The Weeknd

The Weeknd a lansat în urmă cu numai două săptămâni un mini-album cu doar șase piese, My Dear Melancholy, care a urcat instantaneu în topurile din Statele Unite, iar weekend-ul acesta, la Coachella, a fost primul headliner al festivalului. Toate bune și frumoase până în momentul în care artistul a început să cânte Call Out My Name, o piesă despre care se spune că ar fi despre Selena Gomez. Ea și The Weeknd au fost împreună opt luni și, chiar dacă relația lor s-a încheiat de ceva vreme (ba chiar Selena s-a reîntors la Justin Bieber), artistul nu a putut depăși momentul. Iar la finalul Call Out My Name – care sună cam așa: „We found each other / I helped you out of a broken place / You gave me comfort / But falling for you was my mistake” – The Weeknd a cedat emoțiilor și a început să plângă pe scenă. Aww!

#3 Mesajul lui Jean-Michel Jarre pentru pământ

Jean-Michel Jarre, o legendă a muzicii electronice, a făcut spectacol weekend-ul acesta la Coachella, dar nu a uitat să le transmită liderilor mondiali că este cazul să aibă grijă și să protejeze viitorul planetei. De altfel, artistul, care până acum nu prea a cântat în America, a acceptat să vină la Coachella tocmai datorită fascinației sale pentru deșert, pentru ineditul festivalului: „Este ceea ce îmi place să fac în viață, să încerc un lucru nou, iar prezența mea la un astfel de festival e un lucru nou. Nu poți compara niciun festival din lume cu Coachella. E ca un oraș în mijlocul deșertului, un oraș al muzicii.”

Iar dacă spectacolul artiștilor a fost unul senzațional, în public, vedetele au dat tonul distracției fie în fața scenei, fie la evenimentele din cadrul festivalului.

Rihanna și-a făcut apariția la Fenty x Puma: Drippin’, o petrecere la piscină care a avut loc sâmbătă și de la care nu au lipsit The Weeknd, Timothée Chalamet și A$AP Rocky.

@badgalriri 💛💗💛 DRIPPIN’ #FENTYxPUMA #Coachella

A post shared by FENTY PUMA BY RIHANNA (@fentyxpuma) on

Shay Mitchell, actrița din Pretty Little Liars, nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a organizat un pool party de zile mari la Palm Springs Hotel.

Always love hanging with this real life Barbie @revolve #revolvefestival

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Ca în fiecare an, cei de la REVOLVE au organizat #REVOLVEfestival, un micro-festival organizat la Desert House, la care au cântat A$AP Rocky, 21 Savage, YG și Rich The Kid.

💚 @revolve #REVOLVEfestival #REVOLVEambassador

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Iată și alte apariții de la Coachella 2018.

💚 @revolve #REVOLVEfestival #REVOLVEambassador

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A post shared by Ansel Elgort (@ansel) on

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Foto: hepta.ro, Instagram

Categorii Lifestyle