Coach X Disney – Cea mai adorabilă colaborare a verii

landscape-1465819470-17fa0736-hr300

Mickey Mouse a rămas, de pe vremea când eram copil, personajul meu favorit de desene animate. Dacă aş fi lăsată de capul meu în vreun Disney Store (sau, mai rău, în Disneyland), aş pleca de acolo cu aproximativ 313,094 lucruri imprimate cu chipul lui Mickey sau inspirate în vreun fel de înfăţişarea lui, indiferent că e vorba de lucruri utile (precum cănile de la Disneyland Paris în care îmi beau şi acum cafeaua), ori 100% inutile (precum mănuşile/mâinile supradimensionate din pluş, modelate după cele ale lui Mickey).

E evident, astfel, cât de mult mă bucură colaborarea Coach X Disney, care se traduce printr-o colecţie-capsulă de genţi, accesorii din piele şi haine, toate purtând câte o marcă a siluetei lui Mickey Mouse.

Colecţia, disponibilă în ediţie limitată pe site-ul Coach şi în magazinele brand-ului din toată lumea, precum şi în câteva boutique-uri precum Colette (Paris), include tricouri cu print grafic, o jachetă biker cu ţinte, accesorii din piele precum portofele, etichete pentru valize, semne de carte sau port-paşapoarte, tenişi, o brăţară cu talismane, eşarfe, şi, bineînțeles, o linie de genţi cu detalii reprezentând silueta lui Mickey, schiţată special de către desenatorii Disney.

Colaborarea marchează iniţiativa brand-ului Coach de a omagia cultura pop americană, alături de sărbătorirea propriei aniversări de 75 de ani. “Mickey Mouse este una dintre cele mai vechi amintiri ale mele legate de cultura pop americană – şarmul său nostalgic, aerul jucăuş şi individualitatea, alături de alura sa cool, fac din el un simbol puternic”, este de părere Stuart Vevers, director creativ al brand-ului Coach. “Mereu l-am privit pe Mickey drept un rebel jucăuş şi un simbol al veseliei şi creativităţii. Acest spirit susţine perspectiva fresh şi tinerească pe care o aducem luxului în cadrul label-ului.”

Descoperă colecţia aici! Geanta cu urechi e de neratat!

Foto: Coach