Cleopatra Stratan, mesaj pentru băieții timizi

cleopatra stratan

Cleopatra Stratan revine cu un nou single, intitulat sugestiv ”Pupă-mă”, un mesaj cu țintă clară: băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona.

Cleopatra, care s-a transformat într-o adolescentă ingenuă, subliniază că fetele au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite. Videoclipul piesei ”Pupă-mă” a fost filmat pe plajele din Grao și Benicassim, în estul Spaniei, în regiunea Castellon de la Plana. „M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că și scenariul e amuzant, și am vizitat locuri uimitoare! Până și vremea de afară a ținut cu noi. Băiatul care a filmat cu mine, în rolul prietenului meu, este Ionuț Popescu și ne-am împrietenit foarte bine, ținem și acum legătura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut și mă bucur că totul a ieșit bine”, adaugă artista.

cleopatra stratan

Cleopatra Stratan, artistă cunoscută la nivel mondial, a avut succes încă de la varsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiță“, s-a auzit inclusiv în tari ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra are propria ei păpușă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor-minune, unde ocupă locul 4. Artista născută în Republica Moldova are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tănăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Categorii Lifestyle