Claudia Schiffer a împlinit 50 de ani. Iată 10 lucruri interesante despre celebrul model internațional

Fotomodel de succes în anii ’90, Claudia Schiffer a împlinit astăzi 50 de ani şi a marcat aniversarea publicând pe Instagram o imagine în care apare purtând o rochie Balmain. Iată 10 lucruri interesante despre frumoasa nemțoaică.

-Claudia a devenit cunoscută la începutul anilor ‘9o după ce a fost observată într-un club de noapte din Düsseldorf de către cineva care lucra în lumea modei. Lăsându-şi aspiraţiile de a deveni avocat, modelul german a devenit rapid un nume cunoscut în modă, apărând în campanii importante pentru: Chanel, Guess sau Balmain.

-Frumoasa nemțoaică deţine recordul pentru modelul cu cele mai multe coperţi de reviste, pozând în peste 1.000 de coperte de reviste.

-Născută pe 25 august 1970, la Rheinberg, fotomodelul a apărut și în mai multe  filme de-a lungul carierei sale.

-De o frumusețe ieșită din comun, Schiffer atrage și astăzi atenția noastră, chiar dacă a ajuns la 50 de ani. „Produsul meu preferat este un scrub pentru bărbați. Este suficient de dur pentru a schimba cu adevărat ceva și pentru a te simți fresh.”, spunea celebrul model într-un interviu, întrebată ce produse folosește pentru îngrijirea pielii.

-După despărțirea de magicianul David Coperfield, care era cu 13 ani mai în vârstă decât ea, în 1999, Claudia l-a cunoscut pe producătorul Matthew Vaughn, cu care s-a și căsătorit trei ani mai târziu.

-Claudia Schiffer are trei copii și locuiește cu familia sa în Sufflock, Anglia, într-o vilă bântuită.

-Claudia a refuzat oportunitate de a apărea în videoclipul „Freedom“, al lui George Michael, filmat în anii ’90,  alături de Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington şi Tatjana Patitz – o decizie pe care apoi a regretat-o.

-O reuniune de senzație în lumea modei a avut loc în 2016, atunci când Schiffer, Cindy Crawford și Naomi Campbell au pozat din nou împreună pentru casa Balmain.

-La 48 de ani Claudia Schiffer a pozat goală pentru ediția italiană a revistei Vogue.

-În 2002, averea ei era estimată de revista Forbes la aproximativ 55 de milioane de dolari.

Categorii Lifestyle