Cizmele UGG au ajuns pe podium… Și arată surprinzător de bine!

Am învățat, acum ceva vreme, să nu mai spun vreodată niciodată” când vine vorba despre modă. Mai exact, am ajuns să port, pe rând, de-a lungul anilor, lucruri pe care nu credeam că le voi purta vreodată, ba chiar despre care emisesem păreri vehemente (Animal print? Groaznic! N-as pune pe mine vreodată așa ceva! Borsete?? Ugh. Niciodată.”)

Cu toate astea, am păstrat o anume opinie de acest gen – ura față de cizmele UGG. Pur și simplu, nu mi-au plăcut vreodată, ba dimpotrivă, mi se pare că, la scurt timp după ce începi să le porți, își pierd cu totul forma și arată ca niște…bureți îndoiți (în lipsa unei descrieri mai bune). De-a lungul timpului, mai exact, de când au început UGG-urile să devină populare, am declarat în repetate rânduri că eu nu aș purta așa ceva vreodată… Până azi. Mai exact, până am văzut poza de mai jos.

„Să pui UGG-uri în picioare e ca și când ți-ai scufunda picioarele în unt. Ce poate fi mai comod decât să îți scufunzi gambele în unt?” — Glenn Martens

Fotografia e din line-up-ul show-ului Y/Project. Labelul francez (sub direcția creativă a belgianului Glenn Martens), și-a prezentat colecția masculină pentru toamnă 2018 acum două zile, în cadrul Paris Men’s Fashion Week.

În apărarea opiniei mele negative vehemente legată de UGG-uri… încă detest varianta clasică. Însă versiunea thigh high de la Y/Project (care vine, de fapt, în mai multe sub-variante – cizme mai largi, cizme pescărești, ori cu efect de suprapunere) arată incredibil de bine.

Nu sunt sigură cât de confortabil ar fi de purtat așa ceva – pare că partea superioară, largă, nu e susținută de nimic, în afara faptului că cizmele sunt, în rest, strâmte pe gambă. Nu sunt sigură nici dacă după câteva purtări nu ar căpăta același aspect turtit ca în cazul UGG-urilor clasice, dar lăsând partea practică la o parte… uite cât de cool arată!!!

Foto: Y/Project