Ciocolată cu avocado? Da, există și este cea mai bună scuză pentru pofta de dulciuri

Da da, cu toții iubim un avocado bun la micul dejun sau brunch, știm ce beneficii are pentru sănătate și frumusețe, îl folosim nu numai în guacamole ci și în masca de față făcută în casă, și încercăm să îl folosim cam în orice facem. Dar te-ai gândit vreodată să asociezi avocado cu desertul? Nu? Nici noi, până să descoperim că acum există ciocolată cu avocado!

Ciocolatierii Compartés, bazați în Los Angeles, tocmai au adăugat tabletele de ciocolată cu avocado în meniul deja impresionant al cofetăriei, și toată lumea este în al nouălea cer!

Ultima invenție a cofetăriei are la bază ciocolata albă super-cremoasă și avocado fresh de California! Și dacă te gândești că nu se putea mai bine de atât, fondatorii susțin că toate ingredientele sunt preluate de la ferme locale din vecinătatea cofetăriei, dorind să ofere un produs fresh și bio tuturor clienților.

Ei bine, asta nu este singura aromă care a cucerit iremediabil fanii ciocolatei – ultima invenție cu avocado vine după ce anul trecut, Compartés a scos pe piață visul oricărui iubitor de vin: ciocolata rosé! Gama inspirată de băuturi alcoolice include de asemenea și Tequila Lime, Pina Colada sau șampanie cu căpșuni, pentru cei care iubesc petrecerile. Pentru cei care adoptă un stil de viață sănătos, există opțiuni în egală măsură de delicioase și sănătoase: ciocolata vegană cu kale, trufele cu fructe de pădure sau Matcha green tea. Iar cei care nu se uită la calorii se pot înfrupta cu ciocolată cu lapte și popcorn, tort de căpșuni, elefănței roz din ciocolată neagră sau chiar covrigei sărați!

Vestea cea mai bună e că nici măcar nu e nevoie să zbori până în Los Angeles ca să încerci și tu aceste delicatese! Poți comanda orice sortiment online pe site-ul Compartés, pentru aproximativ 40 lei. Poftă la dulce sănătos!

Categorii Lifestyle