Cine sunt vecinii Pințului Harry și a lui Meghan Markle la Palatul Kensington

Momentan, cuplul proaspăt căsătorit locuiește, după cum bine știi, în Nottingham Cottage – o proprietate considerată mică după standardele regale. Însă se pare că cei doi se vor muta cât de curând în Apartment 1 al Palatul Kensington, care are 21 de dormitoare. Cine vor fi vecinii Prințului Harry și al lui Merkle? Fac parte tot din familia regală și pe unii dintre ei îi știm chiar foarte bine.

Ducele și Ducesa de Cambridge

Cei doi locuiesc în apartamentul 1A, care a fost și locuința Prințesei Margareta, împreună cu cei trei copii – Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis, din 2013.

Ducele și Ducesa de Gloucester

Apartamentul 1, în care urmează să locuiască Prințul Harry și Meghan Markle, e locuit în prezent de Ducele și Ducesa de Gloucester, care, practic, sunt cei mai apropiați vecini ai Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Prințul și Prințesa Michael de Kent

Locuiesc în Apartamentul 10 – cinci dormitoare și cinci recepții – încă din anul 1978. Au fost vecini cu Prințesa Diana, care locuia în apartamentele 8 – e folosit în prezent de William și Harry pentru proiectele lor – și 9.

Ducele și Ducesa de Kent

Cei doi locuiesc în Wren House din 1996 – casa a fost numită în cinstra arhitectului Christopher Wren, care a restaurat casa.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank

Locuiesc în Ivy Cottage, care se află în vecinătatea actualei case a Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle