Cine sunt câștigătorii Premiilor GOPO 2019

bogdan dumitrache

Cea de-a XIII-a ediție a Premiilor GOPO s-a încheiat, iar producția “Moromeții 2” (r: Stere Gulea) a fost marele câștigător al Galei desfășurate la TNB.

“Moromeții 2” a plecat acasă cu noua trofee, printre care Cel mai bun film, Cea mai bună imagine (Vivi Drăgan Vasile), Cel mai bun montaj (Dana Bunescu și Alexandra Gulea), Cel mai bun sunet (Dana Bunescu, Cristinel Șirli, Constantin Fleancu), Cele mai bune decoruri (Cristian Niculescu), Cele mai bune costume (Dana Păpăruz), premiu oferit de Cellini România, Cel mai bun machiaj și cea mai bună coafură (Dana Roșeanu, Iulia Roșeanu, Domnica Bodogan), acordat de MAC Cosmetics, și Tânără Speranță (Iosif Paștina). De asemenea, Premiul Publicul acordat producțiilor autohtone cu cel mai mare succes la box-office în 2018, a fost anul acesta adjudecat de “Moromeții 2”, în regia lui Stere Gulea.

Cel mai un actor în rol principal a fost desemnat Bogdan Dumitrache (foto), pentru rolul Tudor din filmul “Pororoca”, Cea mai bună actriță în rol principal a fost Cosmina Stratan, pentru pentru rolul Irina din filmul “Dragoste 1. Câine”, Cel mai bun actor în rol secundar – Alexandru Dabija pentru rolul Movilă din filmul “Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” și Cea mai bună actriță în rol secundar – Iulia Lumânare, pentru rolul Cristina din filmul “Pororoca”.

Foto: PR

Categorii Lifestyle