Cine sunt câștigătorii Billboard Music Awards 2020

sia billboard music awards

Billboard Music Awards sunt, probabil, premiile care reflectă cel mai bine succesul și popularitatea artiștilor din industria muzicală, deoarece acestea sunt acordate pe baza vânzărilor, a difuzărilor pe toate canalele media și a prezenței în social media a cântăreților. Anul acesta, marii câștigători ai premiilor au fost Post Malone și Billie Eilish. 

Anul acesta, gala a fost amânată din luna mai pentru luna octombrie din cauza pandemiei și s-a derulat la Dolby Theatre din Los Angeles, unde vedetele s-au adaptat măsurilor de distanțare socială și nu au mai defilat pe covorul roșu, iar premiile nu au mai fost înmânate direct de la prezentator la câștigător. Cu toate acestea, vedetele au fost prezente în număr mare și au au susținut reprezentații pe scenă, iar gazda galei a fost Kelly Clarkson.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson 

Marii câștigători ai serii au fost Post Malone și Billie Eilish, cu câte nouă, respectiv trei trofee primite, iar printre laureații serii s-au mai numărat Jonas Brothers, Pink, Khalid, Panic! At The Disco, Lizzo, BTS, Cardi B, Elton John, The Chainsmokers, Kanye West, Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus, Daddy Yankee ft. Snow etc.

billie eilish billboard

Billie Eilish 

Post Malone

Post Malone 

Printre artiștii care au susținut reprezentații pe scena Billboard Music Awards s-au numărat Sia, Brandy, En Vogue, John Legend, Demi Lovato, Bad Bunny, Doja Cat, Garth Brooks, BTS, iar Cher a fost surpriza serii și a acordat premiul pentru Cel mai bun artist country.

Alicia Keys 

Cher 

lil nas

Lil Nas 

Foto: www.billboard.com

Categorii Lifestyle