Cine se va ocupa de flori la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Cum nunta anului stă să înceapă, aflăm în fiecare zi detalii despre statusul pregătirilor. Duminică, Palatul Kensington a anunțat numele floristului care se va ocupa de aranjamentele florale la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

„Printul Harry și Meghan Markle au ales ca designerul floral Philippa Craddock să se ocupe de aranjamentele din biserică, la nunta lor“, aflăm dintr-un anunț al Palatului Kensignton pe Instagram.

Ce flori au ales? Plante sezoniere – ramuri de fag, mesteacăn, carpen, degețel roșu, dar și trandafiri albi de grădină și bujori.

„Îmi place mult să lucrez cu ei, e un privilegiu, iar aranjamentele vor reflecta îndeaproape dorințele lor, cu sustenabilitatea în prim plan. Vom folosi foarte multă verdeață și flori de sezon, inclusiv bujori, trandafiri de grădină și degețel roșu“, a declarat Phillippa Craddock.

Nu e prima oară când Craddock, „regina floriștilor londonezi“, după cum a numit-o The London Times, colaborează cu „nume mari“, printre clienții ei se află Lancôme, Alexander McQueen, Selfridges.

Foto: hepta.ro