Cine o va interpreta pe Pamela Anderson în filmul inspirat din relația actriței cu rockerul Tommy Lee

Pamela Anderson Tommy Lee

Povestea de dragoste din anii ’90 dintre vedeta ”Baywatch”- Pamela Anderson (53 de ani) și bateristul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee (58 de ani), i-a inspirat pe producătorii de la Hollywood s-o transpună pe ecrane.

Cea care o va interpreta pe Pamela Anderson este actrița britanică Lily James (32 de ani, cunoscută mai ales din filmele ”Cinderella” și ”Rebecca”), iar pe Tommy Lee îl va juca actorul de origine română Sebastian Stan (38 de ani).

lily james sebastian stan
Lily James și Sebastian Stan

Relația dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, înfiripată în 1995, a devenit ultramediatizată după ce un sex tape din luna lor de miere a fost publicat online; caseta cu aventura sexuală a tinerilor însurăței a fost furată din casa protagoniștilor. Pamela și Tommy s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut și au rămas împreună trei ani.  Din mariajul lor au dezultat doi fii, Brandon (25 de ani) și Dylan (24 de ani)., iar în prezent, foștii soți au o relație apropiată, de prietenie.

pamela anderson tommy lee

Filmul care prezintă povestea de dragoste tumultoasă dintre cele două vedete seintitlueaza provizoriu Pam&Tommy, este produs de canalul de streaming Hulu și se pare că starurile reale care au inspirat filmul nu sunt implicate în producție.

Foto: Hepta