Cine îl va juca pe James Bond în noul film al francizei 007

Imediat după terminarea filmărilor pentru ultima peliculă a seriei James Bond, Daniel Craig declara că nu îl mai interesează rolul agentului secret 007.

Producătoarea Barbara Broccoli l-a vrut cu orice preț pe Craig în noua peliculă, a insistat, iar în cele din urmă actorul a acceptat. Și cum era să fi refuzat, mai ales că i s-ar fi oferit suma de 150 de milioane de dolari, pentru a-l interpreta pe spionul cuceritor.

Actorul în vârstă de 50 de ani îl va juca pentru a cincea oară pe celebrul James Bond. Știrea a fost a fost confirmată recent de producători. Craig i se va alătura lui Danny Boyle, regizorul premiat cu Oscar, pentru cel de-al 25-lea film Bond, care urmează să se lanseze pe 25 octombrie 2019.

„Suntem încântați să anunțăm că Danny Boyle, un talent excepțional, îl va ghida pe Daniel Craig în cea de-a cincea peliculă a sa ca James Bond și cea de-a 25-a a francizei”, au declarat producătorii Michael G Wilson și Barbara Broccoli. „Vom începe să filmăm Bond 25 la Pinewood Studios în decembrie cu partenerii noștri de la MGM și suntem încântați de faptul că Universal va fi distribuitorul nostru internațional”. Sursa aici!