Cine este parfumierul șarmant din cea mai nouă serie Netflix, Emily in Paris

Noul sezon abundă în seriale care merită toate atenția noastră. Cel care a făcut multă vâlvă zilele acestea pe social media este cu siguranță Emily in Paris, noul serial produs de Darren Star, creatorul fenomenului Sex and the City.

Povestea se învârte în jurul lui Emily (Lily Collins), o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago, care primește jobul ideal în Paris. Aici o așteaptă o viață plină de aventuri, dar și nenumărate provocări cauzate de diferențele culturale. La Paris îl întâlnește, printre alții, și pe Antoine Lambert, unul dintre cei mai șarmanți bărbați pe care i-am cunoscut, interpretat de actorul William Abadie.

Absolvent al școlii Claude Mathieu (din Paris) și al Institutului de teatru Lee Strasberg (din New York), William este membru Life Time la The Actors Studio încă din anul 2000.  El a interpretat personaje memorabile în unele dintre cele mai apreciate și iconice emisiuni TV din America: Sex and The City, „The OC”, „ER”/ Spitalul de urgență, „Entourage”, „Ugly Betty”, „90210”, „Gossip girl” și, cel mai recent, în seria premiată cu Globul de Aur- „Homeland”.

L-am mai văzut și în blockbustere precum „Resident Evil” și „The Pink Panther”, în care joacă alături de Steve Martin.

William locuiește între New York și Paris, este un sportiv înrăit, participă la maratoane, merge pe munte, are un stil de viața sănătos, iar în ultimii ani a sprijinit organizații caritabile precum MMFA, Team for kids, City Harvest și Culture for one.

Categorii Lifestyle