Cine este noul iubit al lui Lady Gaga?

Lady Gaga este din nou pe val! După ce zilele trecute a postat o fotografie pe contul său de Instagram prin intermediul căreia le răspundea celor care o criticaseră pentru silueta afișată la Super Bowl („Sunt mândră de corpul meu și voi ar trebui să fiți mândri de corpurile voastre”), acum Lady Gaga este din nou în atenția noastră.

Aceasta a fost însoțită la afterparty-ul de la Grammy (lista integrală a câștigătorilor Premiilor Grammy este aici) de agentul său, Christian Carino, în vârstă de 48 de ani. De ceva vreme, Gaga și Carino sunt de nedespărțit, cei doi fiind surprinși împreună după finala SuperBowl, dar și la un concert Kings of Leon.

Christian Carino este primul bărbat cu care artista iese după despărțirea de actorul Taylor Kinney. La momentul respectiv, în luna iulie a anului trecut mai exact, Gaga ținuse să precizeze că e vorba doar despre o separare temporară. „Taylor și cu mine am crezut întotdeauna că suntem suflete pereche. Ca orice alte cupluri, am avut suișuri și coborâșuri, așa că am luat o pauză. Suntem amândoi artiști ambițioși, care speră să rezolve problema distanței și a programului încărcat pentru a ne continua relația simplă de iubire pe care am împărtășit-o mereu. Vă rog să ne susțineți. Suntem ca toți ceilalți și chiar ne iubim unul pe altul”, a scris ea pe Instagram.

Însă cei doi nu au mai găsit o cale de a-și rezolva problemele, așa că, între timp, relația lor s-a încheiat definitiv. Cu toate acestea, Gaga nu a avut prea mult timp să se gândească la viața personală. Anul trecut, a lansat un nou album, Joanne, care a ajuns rapid în topurile internaționale, iar clipul primului ei single, Perfect Illusion, a adunat peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle