Cine este noul iubit al lui Halle Berry

halle berry

Halle Berry este din nou îndrăgostită și nu-și mai ascunde iubitul de ochii curioșilor. Noul bărbat din viața actriței este un muzician talentat, deținător al unui premiu Grammy, pe nume Van Hunt. Halle Berry este mai vârstă cu patru ani decât noua ei cucerire.

View this post on Instagram

now ya know… ♥️🦶🏽

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on


Halle Berry a tot distribuit indicii în ultimul timp cum că în viața ei ar fi apărut un nou partener, dar identitatea acestuia era ținută secretă.Totuși, vedeta a ales să nu se mai ascundă și facă relația publică prin postarea unei fotografii de cuplu pe Instagram, pe contul iubitului ei.

Van Hunt a câștigat în 2007 Premiul Grammy la categoria Cel mai bun duo sau grup R’n’B pentru un cover al melodiei Family Affair și a colaborat cu nume mari din industria muzicală, precum Kanye West, Mary J. Blige, Coldplay, Dave Matthews Band, Afghan Wigs sau The Roots.

View this post on Instagram

kisses land softly

A post shared by van hunt (@vanhunt) on

Halle Berry, care a împlinit 54 de ani pe 14 august, este mama a doi copii – o fiică, Nahla, în vârstă de 12 ani, al cărei tată este modelul canadian Gabriel Aubry, și un fiu, Maceo, de șase ani, al cărui tată este fostul soț al lui Halle, actorul Olivier Martinez. Actrița a mai fost căsătorită cu Eric Benet și cu David Justice.

halle berry

În plină pandemie de Coronavirus, în luna aprilie, Halle Berry a vorbit într-o discuție live pe Instagram despre viața ei amoroasă și despre statutul ei de mamă singură. ”Am învățat enorm la copiii mei, sunt cea mai bună companie pentru mine acum și, de când am divorțat de tatăl lui Maceo, am fost singură, se fac trei ani deja. Dar m-am hotărât să nu mă găbesc. Sunt o persoană care își dorește o relație, întotdeauna mi-am dorit să am pe cineva. Dar m-am hotărât să nu grăbesc lucrurile, s-o iau încet și să petrec timp cu mine însămi. Și este minunat, s-ar putea să mă obișnuiesc cu asta!”.

Foto: hepta

Categorii Lifestyle