Cine este noua iubită a Prinţului Harry?

harry

Zilele de singurătate ale Prinţului Harry s-au încheiat în sfârşit! După relaţia intens mediatizată cu modelul Cressida Bonas, acesta s-a ocupat mai degrabă de proiectele sale decât de viaţa personală, dar se pare că Harry trăieşte acum o poveste de dragoste cu nimeni alta decât Meghan Markle, actriţa care joacă rolul lui Rachel din serialul Suits.

Cei doi s-au cunoscut în această vară, în Toronto, în timpul competiţiei Invictus Games, eveniment sportiv dedicat militarilor răniţi în misiune, organizat de Prinţul Harry, iar Meghan a făcut în ultimele luni câteva excursii în Marea Britanie, postând pe contul său de Instagram chiar şi o fotografie din faţa Palatului Buckingham.

Bye bye #London 👋🏽

O fotografie postată de Meghan Markle (@meghanmarkle) pe

În plus, atât Prinţul Harry, cât şi Meghan sunt implicaţi în acţiuni caritabile, aşa că în mod sigur au o mulţime de subiecte de conversaţie. În această vară, Harry şi-a petrecut trei săptămâni în Africa, unde a militat pentru protejarea elefanţilor, susţinând iniţiativa 500 Elephants, care presupune mutarea lor într-o zonă protejată de braconieri şi alte pericole. La rândul său, Markle a vizitat anul trecut Africa în calitate de reprezentant al Naţiunilor Unite, mergând într-o tabără de refugiaţi din Rwanda. De asemenea, actriţa este implicată în campaniile privind egalitatea de gen, despre care povesteşte adesea pe website-ul său, The Tig.

Iar dacă Palatul Kensington refuză să comenteze pe marginea acestui subiect… personal, Sunday Express a citat deja o sursă apropiată Prinţului, care susţine că Harry şi Meghan sunt foarte fericiţi împreună: „Harry este mult mai fericit decât a fost în ultimii ani. Iau fiecare săptămână nouă ca atare şi se bucură de compania celuilalt, dar trebuie să spun că adoră să stea împreună şi există într-adevăr chimie între ei. ”

Aşadar, e timpul ca familia regală să se pregătească pentru vizita frumoasei Meghan Markle. Chiar aşa, vă imaginaţi o întâlnire dublă între ea şi Prinţul Harry, pe de o parte, şi Prinţul William şi Kate Middleton, pe de altă parte? Asta ar fi o poveste pe cinste!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle