Cine este noua iubită a lui Tom Cruise

Tom Cruise relatie

Tom Cruise și-a găsit noua dragoste pe platourile de filmare – între actorul de 58 de ani și colega lui distribuție din noul Mission Impossible, Hayley Atwell, s-a înfiripat o idilă si se pare că fost vorba de dragoste la prima vedere. Între cei doi este o diferență de vârstă de 20 de ani.

Tom Cruise s-a îndrăgostit de colega lui de distribuție din Mission Impossible 7, actrița Hayley Atwell, iar cei doi formează acum un cuplu inseparabil, după cu relatează presa britanică.

Tom Cruise n-a mai avut o relație amoroasă cunoscută publicului din 2012, de când a divorțat de cea de-a treia lui soție, actrița Katie Holmes, cu care are o fiică Suri, în vârstă de 14 ani.

Tom Cruise relatie

Hayley Atwell și Tom Cruise, la filmările Mission Impossible 7 de la Roma 

Hayley Atwell are 38 de ani și a avut până de curând o relație cu un medic englez, dar și cu modelul Evan Jones.

”Izolarea și toate dificultățile care au venit odată cu acest fenomen i-a unit și mai mult și au devenit de nedespărțit”, spun surse apropiate proaspătului cuplu format din Tom Cruise și Hayley Atwell. ”Se întâlneau după filmări, iar ea îl vizita în apartamentul lui din Londra. Se înțeleg de minune și par foarte fericiți împreună”, adaugă aceleași surse.

Cei doi actori au filmat în ultimele săptămâni pentru Mission Impossible 7 la Roma, Veneția, în Marea Britanie și în Norvegia și au petrecut mult timp împreună pe platourile de filmare, dar și în afara lor.

Recent, au aparuti zvonuri conform cărora filmările pentru seria Mission Impossible au fost suspendate din cauza că unii dintre membrii echipei au contractat coronavirus, iar Tom Cruise ar fi avut o ieșire violentă verbal ca reacție la nerespectarea măsurilor de prevenție, ceea ce i-a determinat pe unii dintre angajați să-și dea demisia.

hayley atwell

Hayley Atwell 

Hayley Atwell este o actriță de origine britanico-americană, crescută la Londra. Din palmaresul ei fac parte filme precum cele din seria Avengers, dar a mai jucat și în Testament of Youth (2014), Cinderella (2015), Christopher Robin (2018). În 2010, actrița a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru Cea mai bună actriță într-o miniserie sau film de televiziune datorită rolului său din The Pillars of the Earth.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle