Cine este cel mai sexy bărbat în viață

john legend

Revista People a anunțat recent cine este câștigătorul titlului Cel mai sexy bărbat în viață, iar rezultatul este unul cel puțin surprinzător.

john legend

Cântărețul John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat cel mai atrăgător bărbat în viață și se înscrie astfel în compania selectă a celorlalți bărbați care au câștigat în anii anteriori râvnitul titlu – Idris Elba – 2018, Blake Shelton – 2017, Adam Levine – 2013 etc. Soția lui John Legend, modelul și vedeta social media Chrissy Teigen a făcut fericitul anunț pe contul ei de Twitter în binecunoscuta ei manieră plină de umor – ”S-a aflat secretul. Mi-am îndeplinit visul – acela de a mă culca cu cel mai sexy bărbat în viață. O onoare!!!”

john legend

Joghn Legend este unul dintre cei mai de succes cântăreți și compozitori americani și are în palmares premii Emmy, Oscar, Grammy și Tony.

În prezent, John Legend este jurat al emisiunii The Voice, alături de Gwen Stefani, Kelly Clarkson și Blake Shelton.

Primul titlul de Cel mai sexy bărbat în viață a fost acordat de revista People în 1985 lui Mel Gibson, când acesta avea 29 de ani, iar printre câștigătorii desemnați de-a lungul timpului s-au mai numărat Mark Harmon, Tom Cruise, Keanu Reeves, Brad Pitt, George Clooney, Harrison Ford, Ben Affleck, Johnny Depp, Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum, Chris Hemsworth, David Beckham și Dwayne Johnson.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle