Cine este cea mai sexy femeie în viață

teyanna taylor

Actrița, regizoarea, modelul, cântăreața, compozitoarea și coregrafa Teyana Taylor (30 de ani) a fost aleasă Cea mai sexy femeie în viață de publicația Maxim, care realizează acest clasament de 20 de ani.

Teyana Taylor este prima femeie de culoare care primește acest titlu, după ce, ani la rând, singurele vedete care au urcat pe podium au fost albe – Candice Swanepoel  (2014), Taylor Swift (2015), Stella Maxwell ( 2016), Hailey Bieber (2017), Kate Upton (2018) și Olivia Culpo (2019). În 2020, titlul nu s-a acordat, din cauza pandemiei.

teyanna taylor

Teyana Taylor și-a exprimat încântarea de a fi denumită Cea mai sexy femeie în viață și a scris o postare lungă pe Instagram, prin care îșsi arată recunoștința. ”Ca antreprenor, soție, mamă a doi copii și ca regizor, tind să mă ascund sub haine largi și sub tricouri vintage și să stau cu părul dezordonat. Deci nu prea mai am timp să fiu și sexy, dar ziua în care am făcut ședința foto pentru revistă a fost foarte tare, deoarece mi-a amintit de cealaltă latură de-ale mele (…) O s-o citez pe Audrey Hepburn, care a spus că ”Frumusețea unei femei nu constă din armonia ei facială, frumusețea sălășuiește în sufletul ei, în pasiunea care răzbate dincolo. Frumusețea unei femei crește pe măsură ce trec anii. Acceptați-vă și iubiți-vă pe voi înșivă pentru cine și ceea ce sunteți, deoarece frumusețea sufletului se vede și la exterior”, a spus Teyana Taylor.

teyanna taylor

teyanna taylor

Teyana Taylor în viață este căsătorită cu jucătorul de baschet Iman Shumpert, iar la sfârșitul anului 2020, a anunța că se retrage din muzică și că renunță la colaborarea cu casa ei de producție, Def Jam, din cauza lipsei sprijinului în cariera ei muzicală. Vedeta s-a dedicat regiei de videoclipuri și a colaborat la un moment dat cu Kanye West. De asemenea, Teyana Taylor a lansat în urmă cu mai mulți ani o colecție de sneakers împreună cu Adidas, colecție ce deține până azi recordul de vânzări din istoria pantofilor sport Adidas Originals.

Foto: Gilles Bensimon/MAXIM

Categorii Lifestyle