Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

yael shelbia cea mai frumoasa femeie din lume

Modelul israelian în vârstă de 19 ani Yael Shelbia a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Yael conduce în topul ”100 Most Beautiful Faces of the Year”, în care mai figurează vedete precum Gal Gadot, clasată pe locul 21, Margot Robbie, Selena Gomez, Kate Beckinsale, Valentina Sampaio, Ariana Grande, Chloe Grace Moretz, Lily Collins, Eamma Watson și multe altele.

Topul este realizat de fostul jurnalist britanic TC Candler, alături de Independent Critics, și reunește cele mai frumoase chipuri din lume.

Yael Shelbia nu e la prima prezență în top. Ea a figurat pentru prima dată în 2017, iar în 2019 a ieșit pe locul doi în top. Yael Shelbia a fost model pentru linia de cosmetice KKW Beauty a lui Kim Kardashian, iar în prezent își execută stagiul militar obligatoriu din Israel. Clasamentul frumuseții în care conduce Yael Shelbia este realizat în ideea ”de a reuni, într-o o listă reprezentativă pentru întreaga lume, idealul modern de frumusețe. Perfecțiunea estetică este doar unul dintre criterii – grația, eleganța, originalitatea, îndrăzneala, pasiunea, bucuria, speranța – toate reunite sub aspectul unei fețe frumoase”, spun realizatorii. Această listă nu e un clasament de popularitate și nici nu ia în considerare țara de proveniență a celor care figurează în el. Nu e vorba de nivelul de sex-appeal și nici de celebritatea de care se bucură cele menționate. Alături de cele mai renumite vedete, în top figurează și persoane mai puțin cunoscute.

yael shelbia cea mai frumoasa femeie din lume

Când a aflat că ea este cea care conduce în topul celor mai frumoase femei, Yael a reacționat mai degrabă cu modestie: ”N-am ieșit niciodată pe locul întâi, în nicio competiție… e foarte plăcut sentimentul”.

yael shelbia cea mai frumoasa femeie din lume

Yael Shelbia a urmat o școală religioasă pentru fete, iar cariera ei în modelling s-a ciocnit adesea cu convingerile religioase ale instituției de învățământ urmată și chiar a fost în pericol de a fi exmatriculată din cauza activității. Modelul și-a putut continua cariera de-abia după ce Ministerul Educației Religioase din Israel a intervenit și i-a permis să-și continue cariera, dar numai cu respectarea anumitor reguli, printre care și reducerea la minimum a expunerii corpului.

Categorii Lifestyle