Cine este actriţa care va juca rolul lui Kate Middleton într-un film despre familia regală

charlotte

Indiferent de epoca pe care o ilustrează, filmele şi serialele despre monarhia britanică vor stârni întotdeauna curiozitatea audienţei. De la filmele Elizabeth şi The Queen (care i-a adus lui Helen Mirren Oscarul pentru Cea mai bună actriţă în rol principal), la serialele The Royals şi The Crown, hitul Netflix, poveştile regale sunt calea sigură către succes. Iar BBC tocmai a anunţat o nouă producţie despre monarhie, un film inspirat de piesa scenaristului Mike Bartlett, King Charles III.

O ficţiune cu un subiect extrem de interesant, pelicula îl are în prim plan pe Prinţul Charles, care, după moartea Reginei Elizabeth, ajunge pe tronul Marii Britanii şi provoacă un scandal după ce refuză să semneze o lege controversată. Actorul Tim Pigott-Smith, care l-a mai jucat pe Prinţul Charles şi în spectacolele de pe Broadway, va intra din nou în pielea acestui personaj, în timp ce actriţa Charlotte Riley, soţia lui Tom Hardy, o va interpreta pe Ducesa de Cambridge. Pe Charlotte am urmărit-o şi în London Has Fallen şi In the Heart of Sea, însă de-abia aşteptăm să o vedem în rolul lui Kate Middleton!

hardy

„Kate Middleton este o femeie foarte interesantă, în special în contextul acestui film. Rolul este o provocare pe care o aştept cu nerăbdare”, a declarat Charlotte Riley.

Toată lumea o iubeşte pe Kate Middleton şi, chiar dacă misiunea actriţei nu va fi deloc una simplă, cu siguranţă aceasta va da totul pentru a reuşi să o portretizeze impecabil pe soţia Prinţului William, care, în film, va fi jucat de actorul Oliver Chris.

kate

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle