Cine e cunoscuta actriță care o va interpreta pe Elizabeth Taylor în filmul biografic

elizabeth taylor rachel weisz

Viața lui Elizabeth Taylor va fi transpusă într-un noul film biografic, iar cea aleasă s-o interpreteze pe marea actriță este Rachel Weisz.

Cele două actrițe au cel puțin un lucru în comun, și anume premiul Oscar, pe care Elizabeth Taylor l-a primit de două ori, în 1960, pentru filmul ”Butterfiled 8” și în 1966, pentru rolul din ”Who’s Afraid of Virginia Wolf”, iar Rachel Weisz – în 2005, pentru rolul din ”The Constant Gardener”.

elizabeth taylor rachel weisz

Noua producție biografică se va concentra pe anii în care Elizabeth Taylor și-a dedicat timpul și energia cauzelor umanitare – apărarea drepturilor celor afectați de virsulul HIV și lupta împotriva răspândirii SIDA. Filmul se va intitula ”A Special Relation” și se bazează pe orele de interviuri înregistrate cu cei care au cunoscut-o îndeaproape. Filmul evidențiază și relația apropiată pe care Elizabeth Taylor a avut-o cu asistentul ei, un sudist gay pe nume Roger Wall. Elizabeth Taylor a început să-și dedice timpul activismului anti-SIDA începând cu anul 1985, după ce prietenul ei cel mai bun, actorul Rock Hudson, a murit din cauza acestei boli. Ea a creat apoi fundația Elizabeth Taylor AIDS Foundation, în 1991, organizație care i-a susținut eforturile în educarea despre pericolul reprezentat de SIDA.

Elizabeth Taylor a fost căsătorită de șapte ori, cu șapte bărbați diferiți, și a avut patru copii (dintre care o singură fiică biologică, Liza Burton Tivey).

Rachel Weisz are 49 de ani, s-a născut în Mare Britanie și este soția cunoscutului actor Daniel Craig, intrepretul Agentului 007, cu care are o fetiță, pe care a născut-o la vârsta de 48 de ani.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle