Cine e cea mai nouă revelație din muzica românească

Luisa Luca, cunoscută sub numele de scenă Minelli, este cea mai ascultată artistă și compozitoare din muzica românească. Luisa Luca are nu mai puțin de cinci piese în topurile muzicale românești, dintre care cea mai cunoscuta e ”Mariola”, care are peste 8,5 milioane de vizualizări pe YouTube și care se află pe primul loc în topul căutărilor pe Shazam.

Piesa „Mariola” este difuzată în heavy rotation la radiourile din România, fiind în același timp în plină promovare în Turcia, Polonia, Bulgaria, Rusia și CIS, acolo unde a fost deja licențiată.

minelli mariola

În ceea ce privește piesa ”Touch Me”, Minelli spune ca acompus-o special pentru Antonia. „Mi s-a părut că piesa asta i se potrivește de minune Antoniei, am gândit-o special pentru ea. Ador cum o cântă”, a povestit artista despre piesa ce se poate asculta deja și în Polonia și Bulgaria.

Fire to my heart” este un alt hit compus de Minelli pentru Marco & Seba, foștii compozitori ai INNEI. Pe lista melodiilor semnate de Minelli se mai numără „Paradise” – PAX (Paradise Auxiliary) feat. Minelli, ce a fost licențiată în Rusia și CIS – și „Addicted” – Sicktoy (lansată și în Turcia, Grecia, Cipru, Rusia și CIS).

minelli mariola

Artista povestește cum a luat naștere piesa ”Mariola”: „Aveam avion dimineața la 7, nu îmi făcusem bagajul, era vreo 12 noaptea, eram pe lângă studio și chiar atunci am primit mesaj de la Quick. Întreba dacă vrea cineva să vină să lucreze la vreo piesă. Am ascultat mai multe instrumentale – mi-a atras atenția ceva care avea un fluier. Mi-a plăcut linia melodică, mi-a rămas în cap. La un moment dat, am zis din senin „ola, yo me llamo Mariola”. Și asta a fost. Am făcut apoi strofa, am compus versurile. Și oamenii din studio care o ascultau spuneau: să știi că piesa asta ARE CEVA.” Piesa „Mariola” are în prezent peste 8,5 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a aflat pe locul 1 pe Shazam”.

Luisa Luca (Minelli) s-a afirmat în industria muzicală alături de trupa Wassabi, din care a mai făcut parte și Lora și a cunoscut succesul cu piesa „My Mind”, primul single lansat de Minelli și Vanotek, s-a bucurat de succes atât în topurile din Germania, cât și în cele digitale internaționale și locale. Al doilea single al lor, „În dormitor”, a fost propulsat rapid și a ocupat locul 1 pe iTunes și locul al șaselea pe Shazam.

Categorii Lifestyle