Cindy Crawford, la 55 de ani: ”În 80% din timp, încerc să am un stil de viață sănătos”

cindy crawford stil de viata

Cindy Crawford a împlinit pe 20 februarie 55 de ani și se bucură de aceeași siluetă ca la 20 de ani, când domina lumea modei internaționale. Fostul model oferă amănunte despre rutina ei de îngrijire, care cuprinde o dietă sănătoasă și mult sport.

Iată cum se întreține la 55 de ani Cindy Crawford, mama a doi copii, Kaia (19 ani) și Presley (21 de ani).

Cindy Crawford recunoaște că se forțează de cele mai multe ori să facă sport, dar s-a obișnuit cu rutina și spune că motivația o găsește în starea bună de sănătate pe care i-o asigură mișcarea fizică. Nu m-am trezit niciodată cu gândul: Doamne, ce-aș mai face sport azi! Când eram model, mă motiva faptul că arătam bine în costum de baie. Acum, îmi mențin rutina de sport ca să mă simt bine. Simplul fapt că știu că sunt sănătoasă și puternică mă ajută și din punct de vedere psihic să mă simt mai bine”, spune Cindy Crawford.

cindy crawford stil de viata

Cindy Crawford face antrenamente cardio și de forță. ”De obicei, fac câte 20 de minute de cardio și apoi ridic greutăți. Cardio înseamnă săritul pe trambulină, bicicleta eliptică sau alergarea. Urc și cobor scările de la casa de pe plajă, îmi pun un audiobook sau muzică și alerg pe scări câte 20 de minute.” Înainte de izbucnirea pandemiei, Cindy Crawford mergea și la sală, unde practica dansul la bară (pole-dancing).

cindy crawford stil de viata

”E atât de amuzant să faci astfel de exerciții alături de prietene. Eo atmosferă intimă, e o lumină obscură și n-ai de ce să te simți stânjenită”, povestește fostul model. Antrenamentele ei au loc de cel puțin trei ori pe săptămână, iar sesiunile sunt compuse din 20 de minute cardio și 30 de minute de greutăți, genoflexiuni, abdomene etc., lucruri pe care le făcea și în urmă cu 30 de ani.

În ceea ce privește dieta, Cindy Crawford are o regulă simplă: a eliminat complet alimentele procesate și le-a înlocuit cu alimente integrale. ”Nu mănânc prostii și nici multe produse ambalate. Într-o zi obișnuită, beau un shake proteic la micul-dejun pentru că se prepară rapid. La prânz mănânc o salată cu pui sau vegetariană, iar la cină prefer sushi; dacă mâncăm acasă, prepar paste cu chifteluțe de curcan, salată și legume. Desertul preferat este ciocolata neagră. În fiecare seară, după cină, mănânc o bucățică de ciocolată amăruie. Dacă nu am ciocolată neagră, nu-mi trebuie nimic altceva, e preferata mea dintre toate dulciurile! Încerc să mănânc sănătos 80% din timp, iar în restul de 20%, las lucrurile la voia întâmplării”, spune Cindy Crawford.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle