Cindy Crawford, despre secretul unui mariaj care durează de 22 de ani

cindy crawford mariaj

Cindy Crawford (54 de ani) spune că secretul unui mariaj reușit nu constă numai în chimia de ordin sexual dintre parteneri, ci și în alte aspecte la fel de importante.

Supermodelul Cindy Crawford iubește de 22 de ani același bărbat – antreprenorul de succes Rande Gerber, cu care are doi copii – Presley, de 21 de ani, și Kaia, de 19 ani.

Într-un interviu acordat publicației Red Magazine, modelul spune că secretul unei căsnicii de durată constă în două specte esențiale. Primul ar fi chimia sexuală dintre cei doi soți, dublată de prietenie și de respect reciproc.

”Simt că, și dacă n-aș fi căsătorită cu soțul meu, tot am fi prieteni. Desigur, trebuie să existe și o atracție sexuală puternică, dar relația noastră se bazează pe prietenie și pe respect reciproc.”

cindy crawford mariaj

De asemenea, Cindy Crawford vorbește și despre metodele de parenting pe care le-au aplicat în creșterea celor doi copii, ajunși acum la o vârstă adultă. ”A fi părinte e cea mai grea meserie, dar totodată și cea care îți aduce cele mai mari satisfacții. Rande și cu mine îi facem pe copiii noștri să se simtă incluși, facem ca părerea lor să conteze. Spre exemplu, dacă avem prieteni în vizită, copiii stau cu noi și asta contează mult pentru ei.

Rande Gerber, Cindy Crawford, Kaia Jordan Gerber and Presley Gerber

Presley și Kaia s-au simțit întotdeauna confortabil în preajma adulților și au comunicat întotdeauna bine cu aceștia. Ce aș putea să îmbunătățesc eu la mine, vizavi de relația cu ei, ar fi să nu le mai ofer ajutorul decât atunci când îl cer ei. Aș vrea să fac totul pentru copiii mei, dar când îmi văd de treaba mea și îi las pe ei să vină la mine când au nevoie, e mai eficient, ascultă cu atenție mai mare. Când le ofer sfaturi nesolicitate, îi enervez”, povestește Cindy.

Supermodelul a amintit și de perioada ei de început în lumea modellingului, când a simțit presiunea de a face fotografii nud, chiar dacă nu era lucrul pe care și-l dorea. Modelul menționează că s-a simțit oarecum dată la o parte odată ce și-a exprimat dezacordul de a apărea în ipostaze sumare.

”Am făcut o mulțime de fotografii nud sau în costum de baie și le regret, mai ales pe cele făcute când eu nu eram 100% convinsă că vreau să apar dezbrăcată. Când am pozat pentru Playboy cu Herb Ritts, m-am simțit total în largul meu. Puteam să controlez lucrurile și asta m-a făcut să mă simt în siguranță, dar au fost și cazuri în care știam că parerea mea nu contează.

cindy crawford

Cindy Crawford a amintit și de filmul Fair Game, în care a jucat în 1995 alături de William Baldwin. Prima ei experiență cinematografică n-a fost primită cu aplauze, din contră, și nici protagonista n-a fost încântată de apariția ei pe marile ecrane. ”Nu mi-am dorit niciodată să fiu actriță, dar un producător pe care îl cunoșteam m-a implorat de-a dreptul să apar în film și mi-a oferit un onorariu de nerefuzat până când mi-am spus că aș fi o idioată dacă nu aș accepta. Dar ar fi trebuit să spun Nu sau să mă fi pregătit mai bine.

cindy crawford

Astfel mi-am învățat lecția și mi-am dat seama că mă simt în largul camerei doar numai atunci când sunt eu. Când lucram ca model, primeam o mulțime de scenarii, în plus, mă întâlneam cu un actor atunci și am fost tentată de cariera asta, dar mi-am dat seama apoi că îmi place mai mult să urmăresc filme decât să joc eu în ele, nu cred că cinematografia e de mine”, a mai spus Cindy Crawford.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle