Cinci seriale noi pe care să le vezi în această primăvară

billions

Atunci când vine vorba despre seriale, lucrurile sunt destul de simple: întotdeauna e loc de… mai multe, aşa că ne-am propus să ne refacem „stocul” cu cinci titluri noi. Nu renunţăm, bineînţeles, nici la vechile noastre plăceri (ne)vinovate, care ne-au cucerit încă de la primul episod: Game of Thrones (mai e nevoie să vă spunem că aşteptăm cu nerăbdare data de 25 aprilie?), Suits, Grey’s Anatomy sau House of Cards.

Plănuieşti să începi un serial nou? Avem câteva propuneri pentru tine.

Billions
După Homeland, Damian Lewis face echipă cu Paul Giamatti într-un nou serial produs de Showtime. Bobby Axelrod (Lewis) este managerul unui fond de investiții, un bărbat ambițios, apreciat pentru nenumăratele acte caritabile pe care le face, care a pornit de la zero și a ajuns foarte departe pe căi nu tocmai… oneste. La rândul său, Chuck Rhoades (Paul Giamatti), procurorul New York-ului, stă în permanență cu ochii pe cei care s-au îmbogățit într-un mod suspect (iar Bobby se numără printre ei) și încearcă să îi prindă pe picior greșit.

Colony
Dacă te numeri printre cei care au urmărit cu sufletul la gură fiecare episod din Lost, atunci trebuie să știi că producătorul serialului, Carlton Cuse, a creat o nouă poveste plină de intrigi, mister și adrenalină. Colony urmărește povestea unei familii care încearcă să supraviețuiască într-un Los Angeles al viitorului, ocupat de forțe din afara pământului, și să se conformeze regulilor impuse de autorități. Will (Josh Holloway) și Katie (Sarah Wayne Callie) fac tot posibilul să își protejeze cei doi copii, dar și să își găsească fiul mijlociu, care le-a fost luat la începutul ocupației.

The Night Manager
Îți vom spune numai două motive pentru care nu a trebui să ratezi The Night Manager: Tom Hiddleston și Hugh Laurie. Jonathan Pine (Hiddleston) este un fost soldat britanic care a lăsat trecutul în urmă, iar acum este managerul unui hotel. Acesta este abordat de Angela Burr (Olivia Colman), o agentă sub acoperire, care îi propune să se infiltreze într-o rețea de trafic de arme condusă de Richard Roper (Laurie). Serialul are la bază un roman de John le Carré, care a scris și The Constant Gardener și A Most Wanted Man, ambele cărți fiind ecranizate.

night manager
Vinyl
Muzică, droguri, sex: serialul produs de Martin Scorsese și Mick Jagger este o adevărată aventură prin New York-ul anilor ’70. În prim plan este Richie Finestra (Bobby Cannavale), președintele unei case de discuri aflate în pragul falimentului. Acesta încearcă să își salveze compania, în timp ce luptă împotriva tuturor adversarilor săi. Din distribuție mai fac parte Olivia Wilde, Juno Temple și Ray Romano.

vinyl

Baskets
Maestrul comediilor, Zach Galifianakis, revine pe micile ecrane în Baskets, un serial în care umorul se îmbină cu momentele… dramatice. După ce are un eșec la un prestigios colegiu francez de clovni, Chip Baskets (Galifianakis) hotărăște să nu renunțe la visul său și se angajează pe post de clovn la un club de rodeo din Bakersfield, California.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle