Cinci seriale noi de urmărit toamna aceasta

divorce

Nu credeam că voi spune acest lucru vreodată, dar cred că am ajuns în punctul în care trebuie să recunosc: sunt cea mai mare fană a supereroilor! Bine, nu chiar cea mai mare, exagerez și eu, dar acum câțiva ani nici prin cap nu mi-ar fi trecut să mă uit la un film cu Superman sau Spider-Man. Mi se părea teribil de plictisitor să urmărești două ore un tip într-un costum sărind de pe clădiri, luptându-se cu zece indivizi deodată, salvând lumea întreagă de un maaaare pericol pe ultima sută de metri. Între timp însă, m-am decis să îi acord o șansă lui Iron Man, numai așa… pentru Robert Downey Jr. Și apoi am trecut la Thor, că mi s-a părut mie că Loki e un personaj atât de interesant, încât nu pot să ratez un film cu el. Bineînțeles, a contat mult și faptul că era jucat de Tom Hiddleston.

Și cam așa am ajuns și la Batman, la Avengers (pe Deadpool l-am ratat, dar recuperez și cu el, nu-i problemă), iar vara aceasta am dezvoltat o nouă dependență pentru Marvel’s Jessica Jones, serial produs de Netflix (asta după ce am petrecut câteva nopți albe urmărind primele sezoane din Daredevil). Ca să nu mai spun că am fost de-a dreptul hipnotizată de Stranger Things și de-abia aștept cel de-al doilea sezon. Până atunci însă, vă las cu cinci noutăți pentru toamna aceasta, cinci seriale care în mod sigur vă vor stârni și vouă atenția.

The Young Pope
Pentru că The Borgias mi-a plăcut tare mult (chiar dacă a fost anulat prea repede, rămâne unul dintre serialele mele preferate dintotdeauna), The Young Pope, noul serial al celor de la HBO, este pe lista mea din această toamnă. Povestea, a cărei acțiune are loc în zilele noastre, se învârte în jurul lui Lenny Belardo (jucat de Jude Law, un alt plus al producției), care devine Papa Pius al XIII-lea, primul papă american din istorie, un personaj misterios, inteligent, plin de contradicții. Mai mult decât atât, regia și scenariul serialului sunt semnate de Paolo Sorrentino (Youth, La grande bellezza), așa că în mod sigur rezultatul va fi unul extrem de interesant. The Young Pope va fi disponibil pe HBO GO în luna octombrie.

pope

Marvel’s Luke Cage
După cum spuneam mai sus, mă număr printre fanii supereroilor. Iar dacă și voi faceți parte din această categorie, toamna aceasta, Nextflix lansează Marvel’s Luke Cage, după Marvel’s Daredevil și Marvel’s Jessica Jones. Serialul se învârte în jurul lui Luke Cage (care apare și în Jessica Jones), un bărbat care, în urma unui experiment științific eșuat, ajunge să aibă abilități supranaturale. Acuzat de fapte pe care nu le-a comis, acesta ajunge în închisoare, dar evadează în scurt timp și își începe misiunea de… supererou.

Westworld
Produs de HBO (J.J. Abrams, creatorul Lost, se numără printre producători), Westworld reușește să îmbine într-un mod inedit genurile SF și western. Serialul are la bază filmul omonim din 1973 și urmărește modul în care evoluează tehnologia, care devine capabilă să le îndeplinească oamenilor cele mai puternice dorințe. În Westworld, un parc tematic asemănător Vestului Sălbatic, dominat de roboți, unde vizitatorii care îi trec pragul ajung să trăiască experiențe cu totul și cu totul inedite. Lucrurile se schimbă în momentul în care androizii scapă de sub control și încep să îi vâneze pe oameni. Din distribuție fac parte Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden și Evan Rachel Wood.

This Is Us
This Is Us este pariul celor de la NBC pentru această toamnă. Serialul urmărește viețile complicate ale unor oameni complet diferiți, care nu au în comun decât un singur lucru: sunt născuți în aceeași zi, iar împlinirea vârstei de 36 de ani aduce schimbări importante pentru ei. This Is Us este creat de scenaristul și regizorii peliculei Crazy, Stupid, Love.

Divorce
Sarah Jessica Parker revine pe micile ecrane în Divorce, primul său proiect important pentru televiziune după Sex and the City. În noul serial, actrița joacă rolul lui Frances, o femeie care încearcă să facă față provocărilor căsniciei sale aflate în impas. Din distribuție mai fac parte și Thomas Haden Church, Molly Shannon și Talia Balsam.

div

Foto: hepta.ro, Gianni Fiorito/HBO Romania

Categorii Lifestyle