Cinci nuanțe de păr care vor fi în trend în această toamnă

hair trends

După ce toată vara ne-am expus părul la soare, iar apa de mare și căldura l-au deshidratat, e nevoie de un refresh. Tăierea vârfurilor la intrevale regulate, la fel și aplicarea de măști hidratante, aplicarea de serumuri și de balsamuri leave-in fac parte din rutina clasică de îngrijire, dar ce spui de o schimbare de look? Vezi ce culori și nuanțe se poartă la începutul sezonului rece și alege schimbarea care ți se potrivește.

Brunet cu accente aurii

hair trends

Una dintre vedetele care au adoptat acest trend este actrița Lea Michele, care a ales un balayage auriu pe pletele ei negre. Acest stil li se potrivește cel mai bine celor cu pielea măslinie și cu părul închis la culoare – accentele aurii dau o nouă dimensiune părului.

Șuvițe ca mierea

hair trends

Când nu vrei să-ți bați capul cu vopsiri repetate, la câteva săptămâni, apelează la șuvițe blonde, în nuanța mierii. Acestea dau un contrast plăcut pe părul șaten-ciocolatiu și luminează fața. Pe părul ondulat natural se recomandă ca șuvițele să fie mai groase, pentru a nu se pierde în nuanța originală a părului.

Citește și: Cum să menții sănătatea părului vopsit

Blond cu rădăcini mai închise la culoare

Nuanțe de păr care vor fi în trend în această toamnă. Vrei să devii blond sau ești deja: încearcă stilul care presupune rădăcini într-un blond mai închis decât restul părului. Stilul acesta neuniform e mai ușor de întreținut, iar efectul este maxim. În plus, se asortează numai bine cu nuanțele calde ale toamnei.

Ombré

ombre

Această tehnică revine în modă în această toamnă și se va potrivi cel mai ales celor care poartă breton. Merge de minune pe orice nunață de păr, fie că e vopsit sau natural. Importantă e tehnica, tranziția trebuie să se facă lin, nu trebuie ca partea deschisă la culoare să înceapă brusc pe lungimea firului de păr.

Caramel turtă-dulce

caramel

Roșcatul și nuanța cuprului nu mai sunt o noutate, dar revin în actualitate și se adresează mai ales blondelor care vor puțină varietate. Se poarta șatenul-roșcat, care dă senzația de păr bogat. Încearcă să-ți păstrezi rădăcinile părului în culoarea naturală și colorează doar șuvițele care încadrează fața.

Citește și: Secretele unui păr sănătos, dezvăluite de Hilary Duff

Citește și: Secrete de frumusețe împărtășite de staruri. Sunt la îndemâna oricui

Foto: Hepta