Cinci albume noi de ascultat în august

cinci albume noi pentru august

Russian Circles, Tarja, Ingrid Michaelson, Blossoms, Celion Dion: pentru luna august, ți-am pregătit un mix eclectic de genuri muzicale. Instrumental rock, symphonic metal, pop, indie: iată patru albume numai bune de ascultat în serile de vară.

Blossoms, Blossoms
Ah, cât de mult îmi plac băieții ăștia, deși i-am descoperit relativ recent. Tom, Charlie, Josh, Joe și Myles au format trupa Blossoms în 2013, iar luna aceasta lansează și primul lor album, unul plin de veselie și energie, care include 12 piese indie pop absolut senzaționale. Cherlemagne, At Most a Kiss și Blown Rose sunt doar câteva dintre preferatele mele, pe care sper să le ascult și pe 14 august, la Summer Well.

Tarja, The Shadow Self
Deși au trecut mai bine de zece ani de când a părăsit trupa Nightwish, Tarja Turunen a păstrat sound-ul care a făcut-o celebră. Și bine a făcut, pentru că este cel care i se potrivește mănușă. The Shadow Self este cel de-al cincilea album al artistei și include 11 piese, printre care și un cover al melodiei Supremacy a celor de la Muse.

1

Russian Circles, Guidance
Guidance este cel de-al șaselea album al trupei americane de rock instrumental Russian Circles, primul după o absență de trei ani a trupei. Noul disc conține numai șapte melodii, însă este un impuls muzical perfect pentru momentele în care simți că ai nevoie de motivație și energie.

Ingrid Michaelson, It Doesn’t Have to Make Sense
Ador vocea și melodiile lui Ingrid Michaelson, așa că de-abia așteptam să îi ascult noul disc: It Doesn’t Have to Make Sense. Artista a scris toate piesele de pe acest album, iar printre favoritele mele se numără Light Me Up și Still the One.

2

Céline Dion, Encore un Soir
În 2014, Dion a anunțat că se retrage pe o perioadă neterminată din viața publică, renunțând chiar și la turneul pe care îl plănuise în Asia, pentru a putea dedica mai mult familiei și soțului ei, care, la momentul respectiv, suferea de cancer. Deși ultimul său an nu a fost deloc unul ușor (și-a pierdut soțul și fratele în luna ianuarie, la interval de numai două zile),Céline s-a refugiat în muzică, iar luna aceasta, ea lansează Encore un Soir, un album absolut emoționant, care include numai piese în limba franceză.

celine

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle