Cina zodiilor by A List Magazine – ediție dedicată zodiei SCORPION

Femeile născute sub zodia Scorpion au fost invitatele A List, aseară, la Cina Zodiilor. Neti Sandu a vorbit despre cele mai noi previziuni pentru anul acesta, în ceea ce îi privește pe scorpioni.

 

Gabriela Szabo, Simona Țăranu, Oana Lazăr, Alexandra Badea, Diana Lupu, Adina Necula, Giulia Anghelescu, Bianca Severin, Mirela Bucovicean, Milena Giț, Corina Bârlădeanu, Raluca Al-Haddad, Ruxandra Vasile, Petrea Cristina, Silvia Parpală, Neti Sandu și Andreea Esca s-au bucurat de o seară specială la Casa di Peroni.

“Asteptam cu nerăbdare cina zodiilor. Auzisem la prietenele care au participat că este un eveniment de neratat. A fost o seară minunată de noiembrie, în compania celor 17 scorpioance frumoase. Neti a rezistat asaltului de întrebări și nelămuriri. Nu a fost un an ușor, dar atmosfera de la cină și optimismul lui Neti ne-au făcut să uităm ce a fost greu. Totul a fost într-o notă pozitivă și mă bucur că mi s-a ridicat vibrația și mi s-a mai schimbat percepția asupra vieții, aceea de a nu face din orice o catastrofă. Până la urmă, nicio zodie nu s-a scăldat în noroc anul acesta (dacă este să vorbesc din prisma unui scorpion).
Cât despre workshop-ul de lumânări Tiziana Terenzi, ei bine, Paolo este un personaj. Cum poate fi descris un eveniment plin de umor, voie buna, relaxare și numai parfumuri de calitate?! Clar că acolo își aveau locul doar niște scorpioance 🙂 Și, crede-mă, nu au avut loc înțepături“, spune Simona Țăranu (Digi 24).

Mulțumim: Casa di Peroni, Obsentum, Tiziana Terenzi, Atelier Interesart pentru susținerea evenimentului Cina Zodiilor by Neti Sandu.