Cina zodiilor by A List Magazine – ediție dedicată zodiei RAC

A fost o nouă seară frumoasă de vară, cu voie bună și previziuni astrale pentru gașca A List Magazine și prietenele sale, de această dată, cele născute sub zodia Rac.

Gazda serii, Neti Sandu, a povestit despre toate provocările care îi așteaptă pe Raci în 2018, în cadrul evenimentului Cina Zodiilor.

Andreea Raicu, Ana Ularu, Andreea Bălan, Ada Condeescu, Mirabela Dauer, Cristina Țopescu, Lavinia Petrea, Nicoleta Nicolae, Bianca Popescu, Alexandra Bolba, Gabriela Lupșa, Diana Iordache, Alina Stănescu, Anca Iubu,  Vladu Iulia, Ana Kusak, Carmen Mihalcea, Luiza Domnișoru, Laura Olaru, Claudia Miller, Anca Ungureanu, Simona Crăciun, Alexandra Popa, Gabriela Atanasov, Diana Gavan, Iulia Lazarov, Bianca Taban, Camelia Leca,  Neti Sandu și Andreea Esca s-au bucurat de o seară specială la restaurantul Agape și au aflat și cele mai noi previziuni pentru acest an.

Neti Sandu și Andreea Esca s- au bucurat de o seară specială la restaurantul Agape și au aflat și cele mai noi previziuni pentru acest an.

Neti Sandu si Andreea Raicu Cina Zodiilor Cina Zodiilor Lavinia Petrea Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor

Puteți face niște modificări majore în viața voastră și să vă schimbați serviciul, statutul matrimonial și să vă căsătoriți, iar unii dintre voi o s-aveți șansa de a deveni părinți sau de a mai avea încă un copil., sunt previziunile pentru raci făcute de Neti Sandu.

Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor

Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor

“Cina zodiilor”! Ce idee tare sa aduni la un loc femei aparent foarte diferite, dar care impart aceeași zodie. A fost o ocazie unică să fiu la o masă cu 30 de raci… atât de mișto. M-am simțit excelent, a declarat prezentatoarea Știrilor PRO TV,  Lavinia Petrea.

Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor

A fost o bucurie să descopăr cât de mulți oameni pe care îi apreciez împart aceeași zodie cu mine. Cred că a fost o aliniere de stele acolo… De asemenea, a fost minunat să o văd pe Neti vorbind în exclusivitate despre ce ne rezervă nouă, racilor, astrele în perioada următoare- a spus Gabriela Atanasov.

Multumim: Avene și Restaurant Agape, pentru susținerea evenimentului Cina Zodiilor by Neti Sandu.

Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor Cina zodiilor