Cina zodiiilor by A List Magazine – ediție dedicată zodiei Berbec

A fost o nouă seară plină de voie bună, zâmbete și previziuni astrale pentru gașca A List Magazine și prietenele sale, de această dată cele din zodia Berbec.

Gazda serii, Neti Sandu, a povestit despre toate provocările care îi așteaptă pe Berbeci în 2018, inclusiv o probă a răbdării și a moderației, pentru că, după cum știm cu toții, Berbecii nu stau tocmai bine la acest capitol și vor ca totul să se întâmple „ACUM”. Dar se rezolvă și asta treptat, mai ales că urmează o perioadă bună atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Izabela Măndoiu, Nicoleta Eftimiu, Ruxandra Cârstea, Brîndușa Panc, Ioana Vasii, Amalia Dobre, Sabina Rugină, Denisa Mirea, Silvia Băcăilă, Roxana Cocleț, Camelia Șucu, Bianca Sterie, Sînziana Iacob, Irina Margareta Nistor, Monica Iagăr, Alexandra Calafeteanu, Livia Graur, Luana Ibacka, Andreea Esca și Neti Sandu s-au distrat pe cinste la restaurantul La Cantine de Nicolai, unde au fost răsfățate cu preparate absolut delicioase.

 

Mulțumim Stratulat Albulescu Attorneys At Law, Melkior Professional, pentru cadouri, Maison Dadoo, pentru superbele aranjamente florale oferite invitatelor, și La Cantine de Nicolai & Nicolai Tand!

Cinele dedicate zodiilor by A List Magazine vor continua, așa că stați cu ochii pe noi și în următoarele luni!

Foto: Ionel Vîlcan