Christopher Plummer a murit la vârsta de 91 de ani

Christopher Plummer a murit, vineri dimineaţă, în locuinţa sa din Connecticut, conform Variety. Sursa decesului ar fi o lovitură dură la cap, după spusele soției sale.

Căpitanului Von Trapp din musicalul premiat cu Oscar “The Sound of Music” (1965) a plecat dintre noi la vârsta de 91 de ani. Soţia actorului, Elaine Taylor, a declarat că decesul ar putea fi cauzat de o lovitură dură la cap după ce a căzut, potrivit The New York Times.

Christopher Plummer a fost recompensat cu un premiu Oscar în 2012 pentru rolul său din “Beginners”, devenind cel mai în vârstă actor din toate timpurile care câştigă un premiu al Academiei la categoria “cel mai bun actor în rol secundar”.  Tot el a apărut în “The Insider”, “12 Monkeys”, “Star Trek VI: The Undiscovered Country” şi “A Beautiful Mind”, şi şi-a împrumutat vocea pentru “Up”, “An American Tale” şi pentru serialul de televiziune “Madeline” pentru care a primit un Emmy.

Cât privește viața actorului dincolo de micul ecran, ei bine, Plummer a fost căsătorit de trei ori, prima dată cu actriţa Tammy Grimes, a doua oară cu jurnalista Patricia Audrey Lewis. Cea de-a treia soţie – actriţa şi dansatoarea Elaine Taylor, i-a rămas alături până la final. Actorul are o fiică, actriţa Amanda Plummer, din căsătoria cu Tammy Grimes. (Sursa: News.ro)

Categorii Lifestyle