Christian Louboutin lansează o nouă colecție de produse cosmetice

Brandul Christian Louboutin a dezvăluit acum o colecție nouă de ojă pentru unghii și câteva nuanțe de luciu de buze, perfecte pentru sezonul rece. Produsele vin în ambalaje speciale, cu inserții roșii și cu emblema binecunoscută a designerului și au prețuri care variază între 50 și 85 dolari.

Cabaretul și dansatorii săi m-au inspirat întotdeauna– a spus Louboutin într-un comunicat de presă. Colecția prezintă cinci culori de ojă pentru manichiură, precum și trei nuanțe de luciu de buze.

FOTO: Hepta

Christian Louboutin s-a născut la Paris în ianuarie 1963, într-o familie modestă. Părintele său Roger Louboutin a lucrat într-un atelier de tâmplărie, iar mama Irene era o gospodină pricepută. În 1971, când Christian Louboutin avea 8 ani a vizitat Muzeul Național al Africii și Oceania. Intrând într-una din săli, acesta a observat un semn care interzicea intrarea în interior pentru persoanele care poartă pantofi cu tocul înalt. Nu știe din ce motiv, dar acel semn i s-a întipărit în minte, iar  mai târziu, Louboutin a recunoscut că din acea zi tot ce ținea de încălțămintea pentru femei i s-a părut fascinant.

Primele sale schițe de pantofi au apărut pe caietele de școală. Acest hobby i-a captat toată atenția tânărului, iar din cauza performanțelor slabe la învățătură a fost expulzat din 4 școli. Louboutin și-a petrecut tot timpul liber în teatru. Acolo s-a născut ideea de a le face pantofi cu toc înalt dansatorilor, devenind până în zilele noastre unul dintre cei mai apreciați designeri la nivel internațional, un nume important în lumea modei.