Chrissy Teigen, soția lui John Legend, așteaptă cel de-al treilea copil

chrissy teigen insarcinata

Chrissy Teigen și soțul ei, cântărețul și compozitorul John Legend, urmează să devină din nou părinți.

Modelul și autoarea de cărți de bucate Chrissy Teigen (32 de ani) a luat prin surprindere pe toata lumea după ce a anunțat în urmă cu câteva luni că renunță la implanturile de silicon și că revine la forma naturală a bustului. Acum, la două luni de la procedură, Chrissy Teigen anunță că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Chrissy Teigen și soțul ei, cântărețul și compozitorul John Legend (41 de ani) mai au doi copii, Luna, de patru ani, și Miles, de doi ani, ambii concepuți prin procedura in vitro.

chrissy teigen insarcinata

Modelul a publicat pe Twitter câteva fotogtrafii în care I se poate vedea burta de gravidă, după ce apăruse în aceeași ipostază în videoclipul noii piese lansate de soțul ei joi, intulată Wild. Teigen și Legend sunt căsătoriți de șapte ani și nu au ascuns niciodată problemele lor de a concepe copii, iar Chrissy a trecut și printr-o procedură FIV (fertilizare in vitro) ratată.

Vedeta a declarat într-un intreviu că fost devastată de rateul procedurii și că s-a învinovățit singură de eșec. ”Vrei să dai vina pe cineva, iar cel mai la îndemână ești tu însăți. Dar nu există o cale corectă prin care să reacționezi la o astfel de veste. Nu te pregătește nimeni pentru tratamentul FIV, trebuie doar să speri că va reuși. Pentru unii, e mai ușor, pentru alții, nu. Și e în regulă”, povestea Chrissy Teigen în 2018.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle