Chris Hemsworth și Anya Taylor-Joy, cel mai nou cuplu de pe ecrane în prequelul Mad Max, intitulat Furiosa

furiosa mad max

Un nou cuplu exploziv va apărea pe marile ecrane – Chris Hemsworth și Anya Taylor-Joy joacă în prequelul megaproducției Mad Max, intitulat Furiosa, ale cărui filmari vor începe în Australia la anul.

Cea mai mare producție cinematografică filmată vreodată în Australia va fi Furiosa, un film care prezintă povestea personajului omonim din seria Mad Max, interpretat inițial de Charlize Theron. Cea care o va întruchipa pe Furiosa de această dată este Anya Taylor-Joy, iar alături de ea va apărea și megastarul australian Chris Hemsworth. Filmul va fi turnat în regiunea New Souh Wales din Australia și va aduce un input de 350 de milioane de dolari australieni economiei zonei și va duce la crearea 850 de locuri de muncă.

Furiosa va fi producția spinoff pentru Mad Max: Fury Road, în care a protagonistă a fost Charlize Theron, în 2015. Producătorul filmului, George Miller, a declarat într-o conferință de presă că, inițial, s-a gândit să apeleze la tehnologie pentru a o transforma pe Charlize Theron (45 de ani) în varianta ei mai tânără, dar, în final, a apelat la actrița de 25 de ani Anya Taylor-Joy, multiplu premiată recent pentru rolul ei din seria Queen’s Gambit. Pentru mult timp, am luat în considerare tehnica pentru a o întineri pe Charlize, dar nu cred că suntem încă atât de avansați”, a spus Miller.

Dacă acțiunea din Mad Max: Fury Road se petrece în decursul a trei zile și două nopți, aici lucrurile se vor întâmpla pe parcursul mai multor ani. Furiosa e programat să apară în cinematografe în iunie 2023.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle