Chloë Sevigny își vinde hainele online

A fost nominalizată la Premiile Oscar, a câștigat un Golden Globe, a defilat pentru Kenzo, Miu Miu și a creat câteva colecții foarte apreciate pentru Open Ceremony, Chloë Sevigny se menține de aprope 20 de ani pe pozițiile fruntașe pe orice listă când vine vorba de cool people. Și, mai cu seamă, are una dintre cele mai râvnite garderobe din lume, iar acum nu numai că poți arunca o privire printre hainele strânse în timp de Sevigny, ci poți cumpăra piese pe care ea le-a purtat. Vorbim de pantofi iconici Roger Vivier, de pantaloni și bluze Balenciaga, genți Proenza Schouler și Miu Miu și alte piese vintage ori din colecții mai noi ale designerilor celebri.

https://www.instagram.com/p/BgwiqOKnhFT/?hl=en&taken-by=chloessevigny

Toate hainele sunt de găsit pe therealreal.com (încă mai sunt destule piese disponibile), un site specializat pe haine pre-owned.

„Încerc să refolosesc mai mult și să cumpăr mai puțin“, a declarat actrița într-un interviu pentru therealreal.com. „Sunt dependentă de piesele vintage și mă încântă teribil ideea de a ieși la vânătoare de chilipiruri.“

Foto: hepta.ro