Chefs Experience, pentru pasionații de gust

chefs experience

Chefs Experience este singurul restaurant în care poţi savura preparatele celor mai iubiţi chefi din România, Chef Sorin Bontea şi Chef Catalin Scărlătescu.

O vizită pe Floreasca nr 55 se transformă inevitabil într-o adevărată călătorie culinară. De la preparatele exotice născute din pasiunea lui Chef Sorin Bontea pentru Asia şi reţetele ei si pană la faimoasele scoici ale lui Chef Cătălin Scărlătescu, restaurantul oferă fiecărui vizitator o experienţă memorabilă.

Cu noi preparate delicioase introduse constant în meniu, ţinând cont, desigur, şi de sezonalitatea ingredientelor de calitate, Chefs Experience devine un adevărat trendsetter în materie de gust.

Recent, scoicilor aduse de la Marea Neagră şi preparate după reteta savuroasă a lui Chef Scărlătescu, li s-au adăugat şi preparatele asiatice ale lui Chef Bontea: Thai Noodles cu creveţi şi un delicios sea bass cu sos de stridii, ghimbir şi salată asiatică, două preparate-experienţă, ce abundă în arome fresh şi exotice.

Mai mult, experienţa asiatică este completată de spectaculoasele platouri cu sushi pe pat de gheată carbonică, dar şi de momente speciale de muzică live sau dans.

Specificul restaurantului este international, asadar cu siguranţă oricine poate găsi în meniul de la Chefs Experience preparate pe gustul său. Vezi detalii AICI.

Categorii Lifestyle