Chef Cătălin Scărlătescu, sesiune specială de LIVE COOKING, la Chefs Experience

Pasionat de preparatele autentice, unul dintre cei mai îndrăgiți Chefi din România, Chef Cătălin Scărlătescu lansează o adevărată provocare iubitorilor de gust: Gulas vs. Scoici.

Pe 4 octombrie, începând cu ora 19.00, Chef Cătălin Scărlătescu gătește la Chefs Experience doua preparate locale delicioase. Pentru cei care iubesc fructele de mare, Chef Scarlatescu va prepara si faimoasele scoici proaspete din Marea Neagra, pregatite cu usturoi, busuioc, unt si sos de vin. Cel de-al doilea preparat savuros este Gulasul pregatit din vita din Transilvania, zona Sibiului servit cu mamaliguta.

„Imi doresc sa-i fac pe oamenii pasionati de gust, romani si straini, sa descopere preparatele locale, gatite cu ingrediente proaspete si de calitate.Le propun doua variante delicioase, chiar sunt curios ce vor alege ” ne-a declarat Chef Catalin Scarlatescu.

Vrei sa-l cunosti pe celebrul Chef si sa-i gusti preparatele? Vrei sa-i faci o surpriza unei persoane dragi? Ai sansa sa o faci acum, in cadrul evenimentului special din 4 octombrie, de la Chefs Experience. Numarul de participanti este limitat, asa ca grabeste-te sa-ti rezervi locul Rezerva AICI!

Categorii Lifestyle