Charlotte Casiraghi este noul ambasador Chanel pentru 2021

charlotte casiraghi chanel

Charlotte Casiraghi, nepoata Prințului Albert de Monaco, va devenit ambasadorul casei Chanel pentru 2021. Descendenta familie regale monegasce este o apropiată a casei de modă, care i-a conceput și rochia de mireasă la nunta ei cu Dimitri Rassam, din 2019.

Charlotte Casiraghi va deveni imaginea casei de modă Chanel în 2021 și va fi figura care va apărea în campania de promovare a colecției de primăvară- vară 2021 ready-to-wear, creată de noul designer Chanel Virginie Viard și fotografiată la Monaco de Inez van Lamsweerde și de Vinoodh Matadin.

charlotte casiraghi chanel

Charlotte a crescut înconjurată de spectrul Chanel datorită prieteniei strânse dintre mama ei, Prințesa Caroline de Monaco și regretatul Karl Lagerfeld, fostul director de creație Chanel. Charlotte a crescut urmărind show-urile și luând parte la petrecerile organizate de casa de modă franceză, iar nd era adolescentă, Charlotte a apărut în albumul realizat de Lagerfeld – The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited by Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld. Noul ambasador a crescut purtând creațiile Chanel, iar alegerea ei în rolul de ambasador a venit ca o urmare firească a acestui lucru.

charlotte casiraghi chanel

Pe lângă ședințele foto în care va îmbrăca noile piese Chanel, Charlotte va găzdui și saloane și cercuri de literatură și de poezie, sub titlul ”Literary rendezvous at Rue Cambon” – o serie de evenimente exclusiviste la care vor lua parte scriitori, artiști și apropiați de-ai casei, în care se vor dezbate diverse subiecte de interes larg. Evenimentele vor fi difuzate pe canalele de social media, iar primul din serie este programat pentru data de 26 ianuarie 2021.

Foto: Chanel, Hepta