Charlize Theron își vinde casa din West Hollywood

casa charlize theron

Charlize Theron (45 de ani) renunță la una dintre proprietățile sale, un bungalou din West Hollywood, pe care vrea să-l vândă pentru suma de 1,8 milioane de dolari.

Achiziționată în urmă cu 15 ani, ”căsuța” actriței din West Hollywood se află într-o zonă foarte populată, dar este separată de ochii curioșilor de un gard viu imens, care îi asigură intimitatea. Charlize Theron a cumpărat casa construită în 1925 pentru suma de 737 000 de dolari și vrea să scoată un profit frumușel de pe urma acesteia.

casa charlize theron

casa charlize theron

Bungaloul de aproape 200 de metri pătrați are patru dormitoare, un living luminos și o bucătărie deschisă, cu blaturi de marmură, electrocasnice performante, mobilier din lemn închis la culoare și dispune de vedere spre curtea spațioasă cu vegetație luxuriantă și cu piscină.

casa charlize theron

casa charlize theron

Casa mai are un dressing impresionant și o clădire separată ce joacă rol de casă de oaspeți, dar și un garaj pentru două mașini.

casa charlize theron

Charlize Theron mai deține încă alte trei case în vecinătate, dintre care una asemănătoare cu proprietatea scoasă la vânzare.

charlize theron

Vedeta are doi copii adoptați, nu este căsătorită și a declarat recent că nu mai vrea să locuiască alături de un partener. ”Nu cred că voi mai putea locui cu altcineva vreodată. Să fiu sinceră, ar putea fi nevoit să-și cumpere o casă în apropiere de mine”, a declarat actrița apropo de felul în care ar putea să decurgă o posibilă viitoare relație.  Ba mai mult, Charlize a declarat că este o monogamă convinsă și nu a mai fost văzută alături de un alt bărbat de când s-a despărțit de Sean Penn, în urmă cu cinci ani.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle