Channing Tatum și Jenna Dewan, escapadă romantică în Hawaii

Sunt împreună de 11 ani, însă nici vorbă de plictiseală în relația lor! Channing Tatum și Jenna Dewan-Tatum sunt imaginea perfectă pentru hashtag-ul #RelationshipGoals. Își fac mereu declarații pe rețelele de socializare (Channing chiar își scoate foarte des soția la shooting-uri foto realizate de el), sunt împreună la toate evenimentele și, ori de câte ori au o clipă liberă, dau o fugă într-un loc exotic.

I mean queen like.

O postare distribuită de Channing Tatum (@channingtatum) pe

Cei doi au fost surprinși zilele acestea în Hawaii, într-o vacanță post Valentine’s Day, în care cei doi s-au distrat copios. Imaginile vorbesc de la sine!

Channing Tatum și Jenna Dewan s-au cunoscut în 2006, când au filmat împreună pentru Step Up, iar de atunci sunt de nedespărțit. În 2009, cei doi s-au căsătorit în Malibu, iar în 2013 au devenit părinții unei fetițe pe care au ales să o boteze Everly.

Pentru perioada următoare, Tatum are în plan nu mai puțin de cinci filme: Triple Frontier, în care va juca alături de Tom Hardy, MIB 23, o comedie cu partenerul său de distracție din 21 Jump Street, Jonah Hill, Gambit, Kingsman: The Golden Circle și Logan Lucky.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle