De la Kanye West la Lady Gaga: cerințele extravagante ale artiștilor în turnee

Echipaje de poliție, bucătar personal, mâncare organică și postere cu diferiți artiști pentru inspirație: iată care sunt solicitările vedetelor atunci când merg în turnee!

Britney Spears

Dorințele doamnei Spears s-au schimbat radical de-a lungul timpului. La începutul carierei, aceasta voia să i se pună la dispoziție un platou de confort food (cartofi prăjiți, snack-uri și tot felul de energizante) după concerte, acum însă, Britney a interzis complet junk food-ul. În schimb, își dorește să aibă întotdeauna o ramă cu fotografia Prințesei Diana în camera în care se pregătește pentru spectacol.

Kanye West

Știm cu toții: Kanye West este orice, mai puțin modest, așa că nu e de mirare că rapperul are de fiecare dată cele mai extravagante cerințe când pleaca în turneu! În primul rând, Kanye vrea ca toate camerele din backstage să fie decorate în alb și negru. Iar dacă se întâmplă ca North, fiica lui și a lui Kim Kardashian, să îl însoțească în turneu, acesteia trebuie să i se pună la dispoziție un pat de peste opt mii de dolari, un televizor pe care să aibă deja încărcate desenele sale favorite și un chef care să îi gătească tot ce își dorește ea.

Mariah Carey

Pretențiile pe care le are Mariah Carey se ridică la nivelul vocii sale! Aceasta își dorește pui de pisică (da, înțelegem perfect!), o lumină difuză, cea mai scumpă șampanie, două purificatoare de aer în cameră, buchete de trandafiri albi, lumânări pentru aromaterapie, un set de paie pentru băut și o asistentă care să o ajute să urce scările (o cerință chiar legitimă dacă stăm să ne uităm la tocurile pe care se aventurează aceasta pe scenă).

Jennifer Lopez

Artista este cea mai mare fană a albului! Când merge în turneu, aceasta vrea ca totul să fie alb, de la mobilă și trandafiri la… mâncare (meniul său trebuie să includă pește alb).

Justin Bieber

Justin Bieber a devenit superstar peste noapte, iar exigențele sale sunt pe măsură. În timpul turneelor, acesta trebuie să primească ceaiuri din plante, unt de arahide, snack-uri Ritz Bits, pește din Suedia, dar și o varietate de tricouri albe (trademark-ul său) și de perechi de șosete scurte. În plus, acesta le cere membrilor staff-ului său să nu i se adreseze niciodată direct, ceea ce e puțin cam dur și… urât.

Christina Aguilera

Nu e deloc ușor să fii mamă cu normă întreagă, jurat la The Voice și să îți împarți timpul între studioul de înregistrări și scenă, dar Christina Aguilera reușește să le facă pe toate! Bineînțeles, o ajută și faptul că are o întreagă echipă pregătită să îi îndeplinească oricând dorințele. Artista vrea să aibă mereu un maseur la dispoziția sa, mâncare organică, dar și un echipaj de poliție care să o escorteze pentru a nu pierde vremea în trafic.

Adele

Însă toate solicitările starurilor sunt extravagante! Adele, de exemplu, vrea ca toți cei care primesc invitație gratuită la show-urile sale să doneze cel puțin 20 de dolari către Sands, o organizație caritabilă care le oferă sprijin părinților cărora le mor bebelușii.

Ariana Grande

Artista în vârstă de 23 de ani știe foarte bine care sunt prioritățile sale! Aceasta vrea ca toate fotografiile din timpul concertelor sale să îi surprindă partea stângă a feței.

Coldplay

Chris Martin și colegii săi din Coldplay merită un premiu pentru pretențiile lor din timpul turneelor: cărți poștale pe care să le trimită copiilor din fiecare oraș în care concertează.

Lady Gaga

Evident că nu puteam să nu vorbim despre extravaganțele marca Lady Gaga aici! Pe lângă dressing-ul glam rock alcătuit din cele mai bizare ținute, artista își dorește doar produse de baie din lavanda, postere cu trupa Queen, unt de arahide cu semințe de in (care să nu aibă mai mult de patru grame de zahăr) și foarte multe sticle de apă (rece și la temperatura camerei) pentru ea și dansatorii săi.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle