Cercei, coliere, broșe – tot ce trebuie să știi despre tendințele pentru primăvara 2018

Atunci când vrei să pui cap la cap o ținută impecabilă, accesoriile sunt elementul-cheie – sau un deal-braker, dacă le asociezi necorespunzător.

În continuare, am strâns laolaltă cele mai importante tendințe când vine vorba de bijuterii și îți oferim și câteva sugestii de bună purtare.

Layering

Nu, un lanț nu mai e de ajuns. Poartă-le pe toate. Dacă ai tot strâns de-a lungul timpului pandantive cu însemnătate, cărora le-ai atașat povești, e cel mai bun moment să le porți în același timp.

Broșe

Fie că le porți în piept, atașate de beretă sau ca suport pentru eșarfă, primăvara aceasta broșele sunt din nou în trend. Vezi Celine, Miu Miu și Louis Vuitton pentru inspirație.

Oversized

Cerceii supradimensionați se păstrează în topul trendurilor, doar că acum, pe locul ocupat de ear cuffs, au trecut cerceii lungi, deci trece-i pe listă corespunzător.

Merry-go-round

Creolele sunt acum mai mari sau mai prețioase. Caută-le colorate, înțesate cu pietre prețioase, așa cum ai văzut în show-urile Fenty x Puma și Christopher Kane.

Sculptural

E imposibil ca feed-ul tău de Instagram să nu-ți arate cel puțin o dată pe zi bijuterii minimaliste, geometrice ori sculpturale, pentru că sunt un must-have al sezonului. Pentru această primăvară, pe podiumuri, ai văzut geometrie la Chloé și Saint Laurent și joc de mărimi la Y/Project.

Doi, dar diferiți

E un trend care vine din sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 și e unul dintre preferatele noastre. Ai grijă doar ca cei doi cercei să fie din același registru, să se completeze armonios.

More, more…

Împodobește-ți lobul urechii like there’s no tomorrow, cam asta e noua regulă în această primăvară când vine vorba de bijuterii ultra cool.

Plastic

Pentru acest sezon, platisticul e unul dintere materialele-vedetă, așa că vine și sub formă de bijuterii.

Perle

Ne-am reîndrăgostit iremediabil de perle de când le-am văzut în prezentarea Simone Rocha pentru primăvară-vară 2018, sub formă de accesorii pentru păr și cercei.

Foto: hepta.ro