Céline Dion va avea o melodie pe soundtrack-ul „Beauty and the Beast”

Celebra Céline Dion, câștigătoare a cinci premii Grammy, va lansa o melodie nouă, How Does A Moment Last Forever, care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului Beauty and the Beast.

Scrisă de compozitorul Alan Menken, câștigător de opt ori al premiului Oscar (The Little Mermaid, Aladdin) și de Tim Rice, piesa How Does A Moment Last Forever este o baladă emoționantă despre păstrarea momentelor prețioase ale vieții. Porțiuni ale acestei noi piese sunt auzite pe tot parcursul filmului, fiind inserate diferite acorduri, înainte să debuteze la finalul filmului varianta completă a cântecului lui Dion. „Să fac parte din versiunea originală a filmului Beauty and the Beast a fost o experiență magică în viața mea și sunt cu adevărat onorată să fac parte iar din această nouă versiune a filmului”, spune Céline Dion.

Directorul departamentului muzical al Walt Disney Studios Motion Pictures Production, Mitchell Leib, i-a propus artistei acest proiect cu ideea ca ea să înregistreze una dintre cele trei piese noi scrise pentru film. „Céline a fost alegerea unanimă a realizatorilor filmului și a studioului pentru a interpreta acest cântec, iar toți cei implicați în crearea filmului au fost încântați că Céline a acceptat să facă parte din această nouă adaptare live-action a poveștii”, a spus Leib.

Pentru filmul de animaţie (1991), Dion a interpretat împreună cu Peabo Bryson duetul original din Beauty and the Beast – melodia impresionantă a lui Alan Menken, cu versuri scrise de Howard Ashman, câştigător a două premii Oscar. Cântecul a devenit imediat un adevărat clasic, fiind premiat cu un Oscar, un Glob de Aur şi trei premii Grammy.

Beauty and the Beast este povestea călătoriei fantastice a lui Belle (Emma Watson), o tânără frumoasă și inteligentă, care este luată prizonieră de o Bestie (Dan Stevens) în castelul său. În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de chipul hidos al Bestiei, dându-şi seama ce inimă blândă are Prinţul din interiorul Bestiei.

Filmul va avea premiera în România pe 17 martie.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle